Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Marcel Iureș, la „povești” cu albaiulienii, despre viață, teatru și film, la Art Cafe Downtown

Publicat

YouTube video

Câteva zeci de albaiulieni au avut ocazia să bea o cafea cu Marcel Iureș, joi, la Art Cafe Downtown din Alba Iulia, în cadrul Festivalului de Teatru „Povești”, care în programul zilei de joi a rezervat o ora unei discuții cu marele actor, „despre teatru și film”. Într-o atmosferă casual, artistul a povestit publicului de ce nu a rămas la Hollywood atunci când a avut ocazia, de ce preferă teatrul în detrimentul filmului, și, nu în ultimul rând, de ce îi place să se întoarcă la Alba Iulia.

Marcel Iureș a fost prezent la Festivalul Internațional de teatru „Povești” la Alba Iulia, încă de la prima ediție, iar albaiulienii s-au obișnuit ca, odată pe an, să aibă ocazia de a povesti cu el despre viață, artă, cultură, actualitate.

Fără a respecta neapărat un fir al discuției, Marcel Iureș a răspuns la întrebările curioase ale albaiulienilor despre „viața la Hollywood”, explicându-le că, în ciuda ofertelor numeroase și consistente de a ajunge un „megastar” al lumii, a ales să nu urmeze această cale, din simplul motiv că „avea altă treabă” acasă.

Întrebat dacă preferă teatrul sau filmul, actorul nu a ezitat să își exprime preferința pentru teatru, care înseamnă „viață”, mărturisind că „nu mă pot uita la propriile mele filme, pentru că mi se par ridicole”. Totodată, Marcel Iureș i-a îndemnat pe oamenii care vor să vadă teatru, să „iasă la teatru” și să nu aleagă varianta confortabilă a teatrului pe DVD, vizionat acasă, care privează actul artistic de farmecul său.

În finalul discuției, cei prezenți l-au provocat pe actor la o „sesiune de autografe”, iar printre „beneficiari” se găsesc și cititorii ziarului Alba24.ro.

Vedeți mai jos în video de ce îi place lui Marcel Iureș să revină la Alba Iulia:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax