Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: „Marea gălăgie” continuă la Alba Iulia. Lecție de muzică în aer liber cu Marius Moga

Publicat

YouTube video

„Antrenamentele” pentru „Marea Gălăgie de la Alba Iulia, reunim orașul” au continuat și miercuri la Alba Iulia. Tinerii selectați de la liceele din oraș s-au adunat în fața statuii lui Mihai Viteazul, unde au exersat pentru parada și competiția care va avea loc vineri, în deschiderea Zilelor Orașului Alba Fest by Marius Moga.

Peste 100 de liceeni din Alba Iulia se pregătesc intens pentru un eveniment inedit și interesant. O „gălăgie” sincronizată și pe note muzicale. Elevii, alături de șefii lor de echipe, printre care Liviu Teodorecu, Adda, Vizi Imbre sau Sorana, s-au reunit și miercuri în Cetatea Alba Carolina, unde au repetat intens pentru parada de vineri.

Dacă marți, elevii au învățat cum să-și sincronizeze pașii și bătăile din palme, miercuri, a fost o zi dedicată notelor muzicale. Marius Moga a încercat să îi învețe cum să funcționeze ca o orchestră.

Fiecare echipă a avut în niște tuburi care imitau diferite note muzicale, de care să se ajute pentru a putea „cânta” împreună.

„Cei care suntem aici trebuie să dăm un exemplu și, dacă nici noi nu dăm un exemplu că ne putem sincroniza, cine o să dea?”, le-a spus Marius Moga, tinerilor.

Artistul i-a învățat și jingle-ul „Alba Fest”, iar tinerii l-au învățat destul de repede și au reușit să îl facă să sune armonios, doar cu vocile lor și cu tuburile muzicale.

Marius Moga a declarat că își dorește prin acest eveniment să „scoată tinerii din casă zilele astea, să fie o sărbătoare în tot orașul și pentru toate vârstele. În principiu, asta mi-am dorit, să mobilizez un oraș. Dacă nici un oraș ca Alba Iulia nu pot mobiliza, ce să mai aștept la o țară sau la o lume întreagă?”

Artistul a spus că face acest eveniment în Alba Iulia pentru că este orașul său natal.

Repetițiile pentru „Marea gălăgie” vor avea loc pe tot parcursul acestei săptămâni, iar vineri la avea loc o paradă și o competiție între liceele participante.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax