Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Marina a făcut show la Zilele Tineretului Municipiului Sebeș. Vezi cine a mai (în)cântat pe scenă

Publicat

YouTube video

Prima zi de sărbătoare a Tineretului din municipiul Sebeș a început, vineri, într-o atmosferă timidă la început, dar din ce în ce mai animată spre final. Cântărețul „Tender” și cele două dansatoare au deschis petrecerea de la Sebeș, în vreme ce solista etno Marina și formația de muzică rock „Non-profit” au încheiat seara cu concertele lor. 

Cele trei Zile ale Tineretului din municipiul Sebeș se desfășoară în Piața Libertății din oraș. Cu toate că, la deschiderea evenimentului, sebeșenii nu s-au arătat prea entuziasmați de recitalurile oferite de Tender, urcarea pe scenă a fetelor de la Magic Star a mai încins atmosfera, iar solistul trupei a demonstrat că este un tânăr artist promițător.

Pe scenă au mai urcat Ioana Moldovan și Diana Nap, care au interpretat cover-uri din repertoriul unor artiști celebri din țară dar și de peste hotare. Melodiile etno interpretate de cele două tinere care au 17, respectiv 13 ani i-a determinat pe puținii sebeșeni prezenți să încingă o horă alături de cele două soliste.

Recitalul lui Mike Zetter, „eclipsat” de dansatoare

Imediat după concertul oferit de Ioana Moldovan și Diana Nap, pe scena din Sebeș a urcat Mike Zetter însoțit de două animatoare care au stârnit bărbații din public. Piesele lui Zetter aproape că au trecut pe lângă urechile spectatorilor, care și-au concentrat atenția mai degrabă asupra formelor afișate cu generozitate de către  dansatoarele Raluca și Beatrice.

Cireașa de pe tort a fost pusă de către „fanii” sebeșeni care la final, în loc să solicite poze sau autografe artistului, s-au fotografiat minute în șir cu cele două animatoare îmbrăcate provocator, în pofida faptului că primele rânduri erau populate de copii.

Marina a făcut show!

Îndrăgita interpretă de muzică pop și etno, Marina, a reușit să creeze apogeul serii prin recitalul ei. Chiar dacă la concertul acesteia nu au asistat mai mult de 300-400 de spectatori, acela a fost nivelul maxim de audiență a primei seri. Melodiile „Noapte de amor” sau „Geaba sunt copil sărac” au adus bucurie în sufletul celor prezenți, show-ul oferit de artistă fiind de departe cel mai apreciat.

Chiar dacă la concerte audiența a fost scăzută, la tarabele cu mici, bere, sau alte atracții specifice unor astfel de evenimente, sebeșenii s-au arătat mai îndrăzneți, fie ca a fost vorba de alergări în balonul din bazin sau țintirea de premii la tombole sau rulete. Seara s-a încheiat cu conertul oferit de trupa „Non-profit”.

Evenimentul va continua sâmbătă și duminică după următorul program: Sâmbătă:  Începând cu ora 17:00 vor urca pe scenă Autograf, Paradox, Formația Symbol, Annya și Riff, iar ziua de duminică va fi dedicată folclorului, astfel că în fața spectatorilor vor urca Codruța Jula Pop, Nelu Ban Fântână, Ansamblul Ardealul Luduș, dar și alte nume surpriză pregătite de către organizatori.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gica

    sâmbătă, 20.07.2013 at 17:56

    cu asemenea face (bust) book nici nu e de mirare!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax