Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Marius Moga și prietenii săi au făcut SUPER SHOW la concertul care a încheiat Tabăra de Muzică de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Sute de oameni s-au adunat joi seara la Alba Mall pentru a participa la concertul susținut de Marius Moga și prietenii săi, în încheierea Taberei de Muzică, ediția a II-a, care a avut loc în această săptămână în Alba Iulia.

Darlene, Adda, What’s Up, Liviu Teodorescu, Zhao, Sorana, alături de Loredana, care a prezentat spectacolul, sunt tinerii artiști care au urcat pe scenă pentru a-și încânta fanii cu piesele lor bine cunoscute de public.

Cu toate că show-ul a început cu o întârziere de peste o oră, publicul – format în mare parte din tineri – nu s-a arătat afectat de acest lucru și a savurat fiecare moment al concertului. Printre spectatori și-au făcut simțită prezența și liceenii din Alba Iulia care au participat în această săptămână la „Marea Gălăgie”, alături de Marius Moga și invitații săi.

Tinerii artiști din Tabăra de Muzică au găsit la Alba Iulia un public prietenos și entuziasmat atât de prezența lor cât și de piesele pe care le-au cântat, cuvânt cu cuvânt, împreună. „Taxi, du-mă unde vrei”, „Vreau să cadă bani din cer”, „Tu ești piesa”, o mulțime de alte hit-uri, dar și scurte momente de improvizație și beatbox i-au ținut pe spectatori și artiști conectați pe toată durata concertului.

Fiecare dintre artiști a cântat câte două-trei piese, iar în final, pe scenă au urcat toți, alături de Marius Moga şi au cântat „La mulţi ani” piesa echipei DeMoga Music. În apariția ei, Adda l-a invitat lângă de ea pe scenă pe un elev din Alba Iulia, Oscar, pentru a cânta împreună piesa „Îți arăt că pot”.

Cunoscuți din diverse emisiuni TV, seriale, apariții în public și, desigur, de la radio, tinerii prieteni ai lui Marius Moga au reușit să transmită publicului bucurie, energie și vibrația muzicii.

O parte dintre aceștia, alături de o mulțime de artiști în vogă din România, vor fi prezenți pe scenă în Alba Iulia și în acest sfârșit de săptămână, la „Alba Fest by Marius Moga”, care începe vineri, în Piața Cetății.

Vedeți aici PROGRAMUL ALBA FEST by MARIUS MOGA

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax