Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | Marius Moga și prietenii săi au lansat Tabăra de Muzică la Alba Iulia: Canto, improvizație scenică și paradă „ca la Rio de Janeiro”

Publicat

YouTube video

Marius Moga și prietenii săi au lansat luni Tabăra de Muzică, ediția a II-a, la Alba Iulia. Câteva zeci de tineri pasionați de muzică, din oraș, s-au înscris în proiect pentru a cânta și a compune muzică, dar și pentru a petrece timp împreună cu Marius Moga și invitații săi.

Pe parcursul întregii săptămâni, aceștia vor lucra în studio și vor participa la mai multe ateliere, pe diverse teme, atât despre muzică și scenă, cât și despre viață și dezvoltare personală. În final, ei vor crea câteva hit-uri și vor face o paradă „ca la Rio de Janeiro” în Alba Iulia.

În deschiderea evenimentului, Marius Moga a vorbit despre viața sa și muzică, modul în care s-au perindat evenimentele până la acest punct și le-a mulțumit părinților săi și profesorului de pian Eugen Hârșu, pe „barba” cărora a ajuns omul care este astăzi. El le-a explicat tinerilor că „a reuși” este o noțiune accesibilă tuturor, că este nevoie de multă muncă, atât în studio cât și muncă cu sine, depășirea fricii de eșec, detașarea de propria creație pentru a putea avea o imagine obiectivă despre ea și menținerea la un nivel neutru, cu cât mai multe urcușuri.

În cele câteva zile de Tabără, pe lângă distracție, tinerii muzicieni vor lucra împreună, vor învăța unii de la alții, iar în final vor compune câteva piese.

Miercuri și joi vor avea loc ateliere de canto cu Dana Dorian de la Vocea României, prin care tinerii vor învăța „să își conecteze urechea la voce”, și un workshop de improvizație scenică, prin care ei vor învăța ce înseamnă să transmită energie tuturor celor implicați în actul artistic.

De asemenea, la Alba Iulia va veni Monica Eugeniu – life coach – care va vorbi despre dezvoltarea personală și ieșirea din „prizonieratul minții”.

Un alt eveniment ce face parte din Tabăra de Muzică de anul acesta este Marea Gălăgie. Alături de liceeni din Alba Iulia, Marius Moga și prietenii săi vor face o paradă prin Alba Iulia, „ca la Rio de Janeiro”, cu tobe și strigături.

Programul Taberei de Muzică, ediția a II-a, nu a fost încă definitivat, însă vom reveni cu amănunte. Vedeți mai jos câteva imagini și logo-ul muzical al Taberei de Muzică 2014:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cineva

    marți, 27.05.2014 at 17:12

    De aceea in tara acesta totate lucrurile merg cum merg , toti is muzicieni si cantareti puneti mana si la munca cu voi!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax