Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Marş antidrog la Alba Iulia. Aproximativ 3.000 de elevi au dovedit că „în fața drogurilor nu suntem diferiți”

Publicat

YouTube video

Elevii de la unitățile de învățământ din Alba au participat vineri, începând cu ora 12.30, la un marș antidrog, cu sloganul „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi”.

La eveniment au participat aproximativ 3.000 de elevi, studenți și cadre didactice din Alba „înarmați” cu tricouri cu sigla Agenției Naționale Antidrog și cu mesajul „În fața drogurilor nu suntem diferiți”. La startul evenimentului s-a citit declarația antidrog a elevilor din Alba și a avut loc un mini-concert susținut de Antinia Simion, Miruna Bianu și Șerban Goșa, Laura Todică, Claudiu Leș și Damaris Leș. Un grup de băieți au purtat un drapel lung de aproximativ 50 de metri, cu care au defilat pe tot parcursul marșului.

Marşul s-a desfăşurat pe traseul Piaţa Cetăţii (Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia) – Str. Unirii – Str. Nicolae Iorga – Hotel Cetate – Parc Cetate – Bulevardul Transilvaniei până la monumentul Eroilor Revoluţiei (intersecţia bulevardelor Transilvaniei şi Revoluţiei 1989) şi retur. Așa cum era de așteptat, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Printre elevii care au participat la marș s-a aflat și un adolescent care avea inscripționat pe spatele tricoului său mesajul „Legalizați marijuana”. Îndată ce a fost observat de către profesorii participanți la marș, acesta a fost îndepărtat din grup și trimis acasă.

Marșul era programată, inițial, ca o activitate în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun”, însă a fost amânat din cauza vremii.

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax