Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Marşul motocicliştilor din Alba, o acţiune de conştientizare a prezenţei în trafic a vehiculelor pe două roţi

Publicat

Clubul „Apulum Bikers” din Alba Iulia a organizat, sâmbătă, un marş pe două roţi, cu scopul de a reaminti conducătorilor auto de prezenţa motocicliştilor în trafic şi de prevenire a accidentelor. Evenimentul a avut loc începând cu ora 13.30 şi a pornit din parcarea din spatele benzinăriei OMV, de lângă Stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

Au participat la această acţiune aproximativ 100 de motociclişti şi scuterişti din judeţul Alba şi judeţele limitrofe, dar şi persoane care susţin această cauză. Scopul marşului a fost conștientizarea automobiliștilor că și vehiculele pe două roți există în trafic.

Acțiunea motocicliștilor este o campanie împotriva accidentelor și s-a desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Alba. Sub sloganul „Haideţi să arătăm celorlalţi participanţi la trafic că şi noi, cei pe două roţi (în linie), suntem pe drumuri!”, motocicliștii au transmis șoferilor, pietonilor și tututor celor implicați în circulație câteva mesaje de conștientizare: „Nu sunteți singuri pe drum”, „Utilizați mai des oglinzile retrovizoare”, „Păstrați distanța de siguranță în mers”, „Nu aruncați obiecte pe fereastră”, „Asigurați-vă înainte de a deschide portiera”, „Fiți vizibili” și altele.

„Apulum Bikers” este o asociație a motocicliștilor din Alba, are în prezent 18 membri și este deschisă pentru cei care doresc să se înscrie. Organizatorii au precizat că marşul de sâmbătă a fost organizat în condițiile legii, fiind autorizat de către Primăria Alba Iulia.

FOTO-VIDEO: Diana TOTH

[nggallery id=258]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax