Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Mașini de epocă, prezentate la Alba Iulia, cu ocazia Centenarului Încoronării. Retro Parada Toamnei 2022

Publicat

Albaiulienii și turiștii prezenți în municipiu, cu ocazia Centenarului Încoronării au ocazia să vadă automobile de epocă, la expoziția Retro Parada Toamnei 2022 – ”Coroana Unirii – 100 de ani de istorie”.

Zeci de mașini de epocă sunt prezentate publicului pe esplanada Obeliscului din Cetatea Alba Carolina și face parte din programul Centenarului Încoronării.

Trei dintre acestea au fost fabricate acum aproximativ 100 de ani: un Renault (1921), un Citroen (1925) și un Ford (1927).

Acestea se regăsesc într-o producție video realizată la începutul acestei luni, în Gara Alba Iulia, despre Regele Ferdinand.

Sunt peste 70 de automobile expuse pe esplanada Obeliscului.

”Este un eveniment cu dublu scop. Sărbătorim 100 de ani de la Încoronare și avem Retro Parada Toamnei. Avem o prezență peste așteptări. Inițial ne așteptam la 62 de participanți, acum avem 75”, a spus reprezentantul Retromobil Club Alba, Mircea Grava.

Expoziția este deschisă până la ora 12.30.

Retro Parada mașinilor de epocă este organizată de Retromobil Club Romania (Filiala Alba). Evenimentul se desfășoară la Alba Iulia primăvara și toamna. În acest an, a fost inclus în programul oficial al Centenarului Încoronării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax