Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cătălin Botezatu și-a lansat cartea ”Trei vieți. Pedeapsa” și la Alba Iulia

Publicat

Celebrul designer vestimentar Cătălin Botezatu a fost prezent, miercuri, la Alba Iulia, pentru a-și lansa cartea biografică ”Trei vieți. Pedeapsa”. Acest volum este primul dintr-o serie de trei romane despre viața sa, fiind prima biografie autorizată a celebrului creator de modă, redactată de jurnalista Monica Vlad.

Conform site-ului oficial de vânzări al lui Cătălin Botezatu (www.cbstore.eu), volumul este descris astfel: “Pedeapsa reliefează experiența cruntă a închisorii, perioada cea mai neagră din viaţa lui Cătălin Botezatu, prezintă o lume dură, în care un bărbat rafinat, galant, care trăise în lux, e aproape imposibil să se adapteze. În 1996, Cătălin Botezatu este încarcerat la Cremona, într-o pușcărie de maximă securitate, pentru că era acuzat în țară de bancrută frauduloasă. După ce luni de zile și-a căutat asociatul prin lume pentru a-l convinge să se întoarcă în România și să își rezolve problemele cu cămătarii și legea, după ce este ținut captiv în Danemarca, se predă carabinierilor, în speranța ca așa va ajunge în România. Numai că extrădarea lui se lasă așteptată. Așadar, este nevoit să se adapteze unui mediu nociv, care îi macină sănătatea fizică și psihică, trăiește o adevărată dramă, care pe ce zi ce trece capătă proporții hiperbolice, cunoaște tot felul de personaje și încearcă experiențe pe care și-ar fi dorit să nu le cunoască.

Cartea conține scrisorile în original pe care deținutul Cătălin Adrian Botezatu i le-a scris mamei lui din pușcăria de la Cremona, scrisori care aduc în fața publicului o altă imagine a lui Cătălin Botezatu.
Monica Vlad s-a apucat de lucru la această carte la doar câteva luni după ce Cătălin Botezatu fusese eliberat din închisoare, în urmă cu aproape 11 ani, pentru ca stările prin care trecuse să fie exprimate cât mai bine.
La cei 44 de ani ai creatorului de modă, e momentul ca poveștile de viață ale lui Cătălin Botezatu să vadă lumina tiparului…”

Designerul și-a lansat cartea la Alba Mall, în sala de bal din incinta complexului.

La finalul prezentării volumului „Trei Vieți. Pedeapsa”, aproximativ 200 de albaiulieni au primit gratuit cartea oferită din partea Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia.  După sesiunea de autografe pe care a susţinut-o celebrul designer, a urmat o sesiune foto cu toți cei prezenți.

În premieră la Alba Iulia, Cătălin Botezatu a mărturisit că intenționează să-șilanseze și un film după volumul scris de Monica Vlad.

Foto-video: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Lorena

    miercuri, 18.01.2012 at 21:18

    Numai atatea poze 🙁 ?

    • Catalin Craciun

      miercuri, 18.01.2012 at 21:42

      Acuma punem pe site, mai apasati tasta F5 din 10 in 10 minute pentru a creste numarul fotografiilor. Vom pune toate pozele de la eveniment

  2. RARES

    joi, 19.01.2012 at 11:41

    Va rog sa imi trimiteti pozele 62 si 63.Multumesc!

  3. mady

    luni, 23.01.2012 at 18:04

    Apeciez mult activitatea ta Ctalin si cred ca Buzaul are nevoie si de astfel de evenimente.

  4. Cimpean Popescu Mircea Nicodim

    duminică, 06.05.2012 at 11:00

    Multumesc omului Catalin Botezatu pentru ,,inspiratia,, pe care am primito,o redau si eu,maxim 22.10.2020. Mircea Cimpean

  5. Pingback: (FOTO-VIDEO) Târgul de carte la Alba Mall: Cătălin Botezatu şi-a lansat versiunea audio a volumului “Trei vieţi. Pedeapsa” | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax