Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Mihai Mărgineanu a făcut show în „Pub 13”. Peste 100 de albaiulieni au fost prezenți la concert

Publicat

„Pub 13” a continuat seria concertelor extraordinare și sâmbătă seara, când protagonist a fost artistul Mihai Mărginean. Acesta a susţinut un concert senzațional, timp de două ore. Melodii lăutărești, retro, dar și piesele consacrate ale artistului, de asta au avut parte cei peste 100 de albaiulieni care au fost prezenţi la concertul oferit de Mihai Mărgineanu & Banda.

Interpretul a explicat de ce nu și-ar dori să fie iubit de două femei. ”De ce să ai două dezamăgiri când poți avea doar una?”,  a explicat Mărgineanu, după ce a cântat melodia care l-a făcut celebru: ”Mă iubește femeile”.

Printre melodiile cântate în „Pub 13” s-au mai regăsit și ”Daina Mucles”, ”Am muncit și nopți ”, ”Melci, scoici, raci, craci”, ”Gore din Chitila” sau ”Horă așezată de Bărăgan”. Seara s-a încheiat excepțional, artistul fiind rechemat de două ori pe scenă, la finalul concertului, iar printre ultimele melodii s-au regăsit ”Hotel Cișmigiu” și ”Când te scuturi de zăpadă”.

Mihai Mărgineanu s-a fotografiat cu fanii și a dat autografe celor prezenți în club. De menționat este faptul că acesta a avut un tricou imprimat cu o poză a poetului Nichita Stănescu.

[nggallery id=132]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax