Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO-VIDEO) MRU, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina împreună liderii PDL Alba. Luni, fostul premier vizitează fabricile din municipiu

Publicat

YouTube video

Mihai Răzvan Ungureanu s-a aflat duminică în județul Alba, unde și-a lansat Iniţiativa Civică de Centru – Dreapta (ICCD). După ce a participat la manifestările de la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, fostul premier a ajuns și în Alba Iulia, unde a profitat de orele după-amiezii pentru a efectua o vizită prin Cetate. Primii care au îmbrăcat tricourile alb cu verde (culorile noii platforme politice) au fost liderii PDL Alba, care au făcut, alături de Mihai Răzvan Ungureanu, băi de mulțime.

Fostul premier și-a dat întâlnire cu reprezentanții PDL în Piața Cetății, de unde și-au început plimbarea spre Bulevardul Transilvaniei. Primarul Mircea Hava, împreună cu liderii democrat-liberali i-au prezentat lui Ungureanu investițiile derulate în Cetate. Mihai Răzvan Ungureanu rămâne în Alba Iulia și luni, când efectuează vizita la mai multe fabrici din municipiu. La ora 12.30, acesta participă la o conferință de presă în la sala de conferințe a Hotelului Medieval.

Prin lansarea acestei platforme, fostul premier  urmăreşte construirea „unui spaţiu politic în care civilitatea şi moderaţia să fie cele care vor domina viaţa politică românească de aici înainte”.

Mihai Răzvan Ungureanu a luat atitudine în ultima perioadă faţă de evoluţiile politice de la Bucureşti. „Astăzi, România este în domeniul irealului. Ce se întâmplă în România este incredibil. Contemplăm de ani de zile tema suspendării preşedintelui, cu care ne-au intoxicat domnii Ponta, Antonescu, Voiculescu. Dar este şi vina noastră, a mea, a partidelor politice pentru că s-a ajuns în situaţia în care poate să fie pusă în practică a doua oară tema suspendării preşedintelui, pentru că nu ne-am revoltat la ideea că trebuie să fie suspendat pentru că unora nu le place de el sau pentru că a scăzut în sondaje”, a spus fostul premier pentru presa centrală.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax