Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Mii de pești morți găsiți după scoaterea apei din lacul aflat în Parcul Tineretului, în renovare la Sebeş

Publicat

YouTube video

Începerea lucrărilor de reamenajare a parcului și a lacului din Sebeș scoate la iveală câteva probleme despre care unii localnici spun că nu sunt neapărat noi, însă acum sunt mai vizibile. După golirea lacului din Parcul Tineretului, pe lângă pet-uri și gunoaie, s-au găsit mii de pești morți. Potrivit unui cititor Alba24, şi în urmă cu noi ani, după dezghețarea apelor, au ieșit la suprafață sute de pești morți. 

Lucrările de reamenajare a Parcului Tineretului și a lacului din municipiul Sebeș vor costa 1,2 milioane de euro. Prima operaţiune a fost scoaterea apei din lac, în urma căreia au rămas mii de pești morți. Imaginile au fost surprinse de cetăţenii orașului care spun că cu astfel de „peisaje” s-au mai întâlnit și în 2017, după dezghețarea lacului. 

Reamenajrea parcului ar urma să fie finalizată în primăvara anului 2020, având în vedere că durata de execuție a lucărilor se estimează a fi de 12 luni.

VEZI:  Parcul Tineretului și lacul din Sebeș, refăcute cu peste 5 milioane de lei. Iarna va fi patinoar. Vara, loc de relaxare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax