Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ministrul Petre Daea, la piață în Sebeș. ”Motorina la 6 lei și zece bani e ok, domnu ministru?”

Publicat

YouTube video
Ministrul Agriculturii și Devoltării Rurale a făcut astăzi o vizită în județul Alba. Acesta s-a oprit în Piața Agroalimentară din Sebeș, unde s-a întâlnit cu comercianții de legume, fructe și alte produse locale. Rapid, a făcut o trecere în revistă a tarabelor, a gustat, a cumpărat și s-a pupat cu oamenii. 
 
„Motorina la 6 lei și zece bani credeți că este ok, domnu ministru? Sunteți un om calculat, este normal ce se întâmplă?” i-a spus una dintre femeile aflate la cumpărături în piață, însă ministrul s-a făcut că nu aude, în vacarmul general.

YouTube video

Însoțit de un alai numeros, printre care se aflau o parte dintre liderii social-democrați din județul Alba, Daea a făcut un tur în viteză al standurilor, unde a stat de vorbă cu oamenii.

d

Ministrul Daea a ales să viziteze piața la o oră aglomerată. În programul ministrului agriculturii se mai regăsește o întâlnire cu crescătorii de animale, care, va avea loc, de asemenea, la Sebeș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax