Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Mircea Geoană la Alba Iulia. A participat la o dezbatere iar mai apoi a vizitat Catedrala Încoronării

Publicat

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, s-a aflat joi la Alba Iulia, pentru a participa la prima dezbatere organizată de mişcarea ”România Renaşte”.

După eveniment, Mircea Geoană a vizitat Catedrala Încoronării din municipiu, unde a aprins câteva lumânări.  

Geoană spune că mișcarea nu are caracter electoral ci doar civic, în contextul speculațiilor legate de candidatura sa la prezidențiale.

De altfel, Geoană a spus că viaţa sa publică de după încheierea mandatului de la NATO este ”încurajată” de existenţa mişcări.

„Alba Iulia devine capitala dialogului românesc în context european, unde susșinători ai Mișcării România Renaște și experți de prestigiu se întâlnesc pentru a discuta despre viitorul României ca parte integrantă a Uniunii Europene”, au transmis organizatorii.

Fostul lider PSD, în prezent secretar adjunct al NATO, încearcă să își creeze o susținere cât mai largă, în afara granițelor în care se mișcă formațiunile politice, pentru o eventuală candidatură la președinția României.

Deocamdată, Geoană nu a confirmat oficial dar a spus că o decizie va fi luată după ce își  va termina mandatul de la șefia NATO.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax