Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Mircea Hava, la VOT cu nepoțelul. Reacție la acuzațiile de încălcare a legii electorale

Publicat

15401190_1029026480577211_918458446_nPrimarul Mircea Hava a ajuns la vot duminică la ora 12.00, cu toate că presa a fost anunțată că edilul ar fi urmat să voteze încă de la ora 10.00. A fost însoțit de nepotul său, în vârstă de trei ani, primarul motivând că și-a decalat programul pentru că a trebuit să aibă grijă de cel mic. 

La ieșirea din secție, primarul a spus că a votat pentru viitorul României. De asemenea, Hava a comentat și acuzațiile aduse de PSD la adresa sa și a candidaților PNL pe motiv că aceștia și-au făcut campanie pe Facebook după terminarea perioadei de promovare legală.

„Am votat pentru cei care vor să vadă din România ceea ce visăm, pentru asta am votat”, spune Mircea Hava.

Referitor la sesizările făcute de PSD, Hava spune că „este problema lor”.

ACUZAȚIILE ADUSE DE PSD:

„PSD Alba a depus, sâmbătă, plângeri la Biroul Electoral Judeţean Alba şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba privind continuarea campaniei electorale de către PNL prin trei dintre liderii locali. Astfel PNL sau lideri PNL (Florin Roman, Ion Dumitrel, Mircea Hava) au distribuit pe reţele de socializare mesaje sponsorizate de indemn la vot sau îndemnuri directe la vot. Aceste fapte sunt interzise de legea electorală şi constituie contravenţie. BEJ Alba a admis plângerea formulată de PSD Alba şi prin decizia nr. 33 a dispus ca PNL să retragă aceste postări. BEJ Alba a transmis totodată sesizarea PSD Alba către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba pentru verificarea acesteia şi luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții PSD.
Legat de acest aspect primarul Mircea Hava spune că există firme care se ocupă de promovare și că nu are nicio emoție că ar putea fi amendat.
„Nu este pe contul meu. Aici ar trebui să știți că se lucrează cu niște societăți comerciale, cu firme care fac lucrurile astea și ei trebuiau să respecte legea. Nu au respectat, este problema lor. Noi am plătit, avem contracte. Eu știu că emoția e mare acum că o să mă amendeze și mai știu eu ce-o să se întâmple. Nu vă faceți griji, până acolo mai există instanțe, există responsabilitatea contractului pentru fiecare om în parte” a spus Mircea Hava.

YouTube video

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax