Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Miting ACL la Alba Iulia, cu peste 2000 de membri și simpatizanți, pentru susţinerea lui Klaus Iohannis

Publicat

miting ACL Alba Peste 2000 de membri şi simpatizanţi ACL au mărşăluit joi după-amiaza pe străzile din Alba Iulia. aceştia şi-au luat steagurile, afişele cu Klaus Iohannis şi au pornit în cel mai puternic miting de susţinere a candidatului la prezidenţiale, pe Bulevardul Transilvaniei.

Simpatizanţi şi membri ACL din Sebeş, Cugir, Aiud, Blaj, Teiuş, Ocna Mureş, zona Munţilor Apuseni, Zlatna au participat la manifestare alături de cei din Alba Iulia, cu pancarte pe care erau scrise mesaje de susţinere a candidatului.

SONDAJ Alba24.ro: DOI candidați vor să-ți fie PREȘEDINTE. Pe care dintre ei îl preferi? VOTEAZĂ

  • Klaus-Werner Iohannis (Alianţa Creştin-Liberală PNL-PDL) (76%)
  • Victor Viorel Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC) (24%)
  • Total voturi: 2.756

Loading ... Loading ...

Cu câteva zile înainte de marele eveniment, ziua în care românii de pretutindeni îşi vor vota preşedintele ţării, politicienii din Alba au ieşit în stradă. Conduşi de liderii ACL Alba, primarii din județul Alba, consilieri locali și județeni,  membrii şi simpatizanţii alianţei au participat la cel mai puternic miting, organizat pentru susţinerea lui Klaus Iohannis.

Aceștia au venit cu pancarte, au fluturat tricolorul României și au strigat „Iohannis președinte!”. Mesajele care s-au regăsit pe pancartele simpatizanților de la marș  au fost dedicate atât contracandidatului lui Klaus Iohannis, „Ponta nu uita că Ardealul nu te vrea”, „Ponta ți-ai bătut joc de noi, dar vine și turul II” „Ceaușescu=Iliescu=Năstase=Ponta”, cât și alegătorilor să nu uite că duminică trebuie să îl aleagă pe conducătorul țării, „În turul II ne luăm țara înapoi”, „Ieși din casă dacă îți pasă”.

YouTube video

Timp de o oră şi jumătate, aceştia au încercat că convingă oamenii care s-au oprit în fața scenei de pe Bulevardul Transilvaniei că omul pe care îl susţin, candidatul ACL. este cel pe care trebuie să pună ştampila de vot, duminică.

„Noi locuitorii județului Alba, dorim altceva, dorim o cale dreaptă. Dorim de fpat lucrul bine făcut. Suntem aici cu împreună cu sute de primari, viceprimari, consilieri locali, județeni, militanți, cu zeci de mii de alegători din județul nostru, Toți reprezintă lucrul bine făcut, altfel acest județ, fiecare localitate începând cu Alba Iulia și până la ultima comună din județ au făcut ceva. Vreau să-i spun domnului Ponta, oltenilor, moldovenilor și tuturor că ardelenii nu te întreabă când le ceri votul unde te-ai născut și la ce biserică mergi”, le-a spus Ion Dumitrel, celor adunați la miting.

Foto-video: Daniel BLOSS

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax