Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Momente de suspans la concertul Al Bano de la Alba Iulia. A cântat „Sharazan”, cățărat pe schela scenei

Publicat

Seara de duminică va fi cu siguranță una de neuitat pentru mulți dintre fanii Al Bano. Celebrul interpret italian a susținut un concert excepțional în Cetatea Alba Carolina. Nu au lipsit momentele inedite care i-au bucurat și surprins pe cei prezenți. Spre finalul concertului, cântărețul s-a urcat pe o schelă pentru a vedea mai bine mulțimea care a venit, pe ploaie, să-l asculte și să-l vadă. Concertul s-a încheiat cu mult așteptata „Felicita”.

Ploaia torenţială ce a început la ora 20.00 nu i-a oprit pe fanii Al Bano să participe în număr foarte mare la concertul din Alba Iulia al îndrăgitului artist italian.

Timp de două ore, cei prezenți în Cetatea Alba Carolina au cântat și au dansat pe melodiile consacrate precum „Ci sara”, „Sharazan”, „Sempre, sempre”  sau „Felicita”.

Concertul a avut și momente inedite, la care nimeni nu se aștepta. Spre finalul spectacolului, Al Bano s-a urcat pe o schelă, pentru a-i vedea pe toți cei care se aflau în Piața Cetății. După ce a coborât, artistul s-a dus să salute mulțimea, spre disperarea agenților de pază.

Un alt moment emoționat a fost cel în care l-a chemat pe scenă pe Cornel Varvara, despre care spune că s-a născut la Alba Iulia și că el „este vinovat” pentru prezența lui aici. Artistul l-a invitat pe Coni, cum l-a și prezentat, să rămână pe scenă în timp ce a interpretat imnul internațional al judo-ului.

Seara s-a încheiat cu mult așteptata „Felicita” și cu lacrimi de bucurie pentru fanii artistului, care nu și-au imaginat că într-o zi îl vor vedea chiar la ei acasă.

„A fost magnific”, „Super”, „Un artist complet”, au fost declarațiile spectatorilor la finalul concertului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax