Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Momentul în care Lae Dreghici sare cu mașina. Spectacol uimitor prezentat de cascadorul de 71 de ani, lângă Alba Iulia

Publicat

Cascadorul Lae Dreghici din Alba a prezentat un nou eveniment pentru albaiulieni și turiști. În zona Trei Poduri – Lancrăm, lângă Alba Iulia, a susținut cascade și show auto.

A fost pregătită o rampă din lemn pentru săritură cu mașina modificată.

La locația evenimentului au venit sute de oameni.

Cascada Lae Dreghici – săritura peste rampă:

Din imaginile filmate cu drona se vede cum cascadorul lansează mașina pe rampă, iar în săritură rupe crengile unui copac. O creangă sparge parbrizul și aproape că îl lovește pe cascador. Apoi mașina aterizează pe roțile din spate.

Cascadorul nu a reușit să oprească mașina până la zona demarcată și a intrat chiar câțiva metri în zona ocupată de public. Oamenii s-au dat la o parte și i-au făcut loc. Nu au fost incidente, iar cascadorul în vârstă de 71 de ani a dovedit încă odată că este un om puternic.

 


Cum arată mașina de cascadorie, după săritură:

Mai jos, imagini cu atmosfera de la eveniment (înainte de săritura de pe rampă):


Mașina de cascadorie a lui Lae Dreghici (înainte de cascadă):

Renumitul cascador din Alba are 71 de ani. Cea mai spectaculoasă cascadorie a sa a fost în 1995.

Atunci, cascadorul albaiulian „a zburat“ 63 de metri cu o Dacia 1300, modificată, de pe o trambulină cu o înălţime de patru metri, peste două TIR-uri aşezate unul după celălalt, dar și peste un morman de cartoane lung cât alte două tiruri, amplasate pe șoseaua de centură a orașului. La evenimentul din 1995, au fost peste 50.000 de spectatori.

Un alt show a fost prezentat de cascador anul trecut, atunci când a împlinit 70 de ani, în apropiere de localitatea Limba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax