Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Moș Crăciun s-a întâlnit cu micuții albaiulieni la Caravana Coca-Cola, în Piața Cetății

Publicat

YouTube video

Bucurie mare miercuri seara la Alba Iulia, unde cei mai mici iubitori ai sărbătorilor de iarnă s-au întâlnit cu cel mai îndrăgit Moș din lume. Caravana Cola-Cola l-a adus în Piața Cetății pe Moș Crăciun care nu a venit cu mâna goală ci cu aproape 4.000 de sticle de Coca-Cola și multe alte surprize.

[ngg src=”galleries” ids=”447″ display=”basic_slideshow”]Caravana Coca-Cola a ajuns în această dimineață la Alba Iulia. Moș Crăciun și ale sale ajutoare vor rămâne în Piața Cetății până în 20 decembrie.

„E o bucurie că am reușit să aduc caravana Coca-Cola în Alba Iulia, după 14 ani , mai mult de atât în an de centenar. Inițiativa face parte dintr-un proiect la care am lucrat de anul trecut, un proiect care are legătură cu Centenarul României. Lucrez de aproape 11 ani în companie și a fost visul meu să aduc caravana aici. Sunt mândru și bucuros, mă bucur că pot împărți bucurie în sufletele albaiulienilor, de la mic la mare, ceva ce vedem doar la televizor, caravana pe care o știm cu toții din reclamele de sărbători, reclama cu care unii dintre noi am crescut” a declarat Sorin Calin, Sales Team Leader județul Alba.

Pentru că lumea are nevoie de cât mai mulți Moși Crăciuni, Coca-Cola lansează  invitația #FiiTuMosu ca să răspândim împreună magia Crăciunului cu fapte bune pe care le putem face zi de zi.

„Te inspirăm în fiecare zi cu o faptă bună pe Facebook sau Instagram și te invităm să postezi și tu la rândul tău faptele bune făcute de tine alături de #FiiTuMosu” transmite compania.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax