Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Moș Crăciun se mută la Ighiel pe timpul iernii. „Căsuța din Povești” de care toți trecătorii se minunează

Publicat

YouTube video

Moș Crăciun există, iar pe timpul iernii nu trăiește la Polul Nord ci în satul Ighiel din comuna Ighiu. Asta ar putea crede oricine  ajunge în localitate și vede casa familiei Giura. Plină de luminițe și culoare, „Casa Moșului” a devenit o reală atracție pentru localnici și nu numai. Cei mici vin și se fotografiază în fața casei, probabil cu gândul că Moșul și spiridușii sunt înăuntru și le pregătesc cadourile.

[ngg src=”galleries” ids=”454″ display=”pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”1″ aspect_ratio=”1.777″]Tradiția împodobitului casei este păstrată de Eugen Giura și familia sa de patru ani. În fiecare iarnă începând cu cea din 2014 atât casa cât și curtea sunt atent decorate pentru ca Sărbătorile de Iarnă să fie într-adevăr speciale.

De minunata „Căsuță a Moșului” sau „Căsuță din Povești” se bucură toți localnicii, nu doar proprietarii. Oamenii vin în fiecare an să vadă ce e nou și ce s-a păstrat de anii trecuți și se minunează de miile de lumini care luminează întregul sat.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax