Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Motoarele turate de la „Red Bull Romaniacs” 2013 au trecut şi prin Șugag. Trei profesioniști din Alba asigură producțiile foto-video de la eveniment

YouTube video

Publicat

Zona localităţilor Câlnic, Săsciori şi Şugag a răsunat, joi, de zgomotul motoarelor turate la maxim. 359 de rideri din 40 de ţări au luat parte la cel mai dificil hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs 2013.

Concurenţii n-au avut parte de un traseu uşor în judeţul Alba. Aceştia au străbătut trasee dificile şi au încheiat cursa în judeţul Hunedoara, la Petrila.

Peste 365 de rideri au venit în România pentru cea de a 10-a ediție a Red Bull Romaniacs, competiție privită drept cel mai dificil raliu hard-enduro de pe planetă.

Rețeta Red Bull Romaniacs a atras crema enduro-ului extrem și rideri de pe toate continentele.  Punctul central al raliului este Sibiul, cei 365 de rideri din 40 de țări urmând să plece de aici către traseele din Carpați. În clasamentul țărilor prezente la ediția aniversară a Red Bull Romaniacs, cei mai mulți reprezentanți sunt din: Marea Britanie (57 de rideri), Austria (45 rideri), Germania (42 rideri) și Africa de Sud (27 de rideri). Nou-intratele în acest clasament sunt: India, Brazilia, Venezuela, Republica Dominicană, Ecuador și Columbia.

Trei profesionişti în producţie foto-video din Alba, în echipa de la „Red Bull Romaniacs”

Cătălin Cădan (producătorul emisiunii „Testul de Sinceritate” de pe Alba24)  şi renumitul Eduard Schneider, vor face un film despre eveniment, iar Dorin Galdău – corespondentul Antena 3 din județul Alba,  serviciile foto de la acest eveniment.

Cei trei au realizat producţii importante, aceştia fiind autorii unor producții video recunoscute în ţară. Eduard Schneider s-a evidenţiat şi prin prducerea unor videoclipuri pentru industria muzicală naţională.

FOTO: Dorin GALDĂU

VIDEO: Cătălin CĂDAN şi Eduard SCHNEIDER

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ion

    duminică, 07.07.2013 at 13:05

    daca vrei sa mergi la un pescuit de pastrav la munte iti trebuie autorizatie pentru fiecare zi, daca intri cu motorul in apa riscand sa poluezi apa prin scurgeri accidentale de ulei si baraind motorul de sa sperie toata fauna salbatica se da aprobare fara numar. Oare in Germania,Austria,….ai voie sa intri cu motorul prin apele de munte sau sa turezi motorul in paduri?

  2. Gica

    luni, 08.07.2013 at 14:46

    subscriu celor scrise de catre Ion!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate