Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Muntele Bihorului în Cealaltă Capitală. Antrenament de kick box și MMA cu Sandu Lungu la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Peste 50 de sportivi de toate vârstele au participat sâmbătă, timp de 2 ore la un antrenament de kick box, combinat cu tehnici de muay thai susținut de luptătorul profesionist de MMA, Sandu Lungu. Evenimenul s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Duminică alături de Lungu, sportivii vor avea ocazia să exerseze lupte la sol, specifice stilului MMA.

sandu lungu

Practicanți de kick box și taekwondo din Alba Iulia au avut ocazia să învețe din tainele sportului de contact, de la unul dintre cei mai renumiți luptători de MMA (mixed martial arts) , la nivel național și internațional, Sandu Lungu. 

sandu lungu

Timp de 2 ore, Lungu le-a prezentat sportivilor prezenți la antrenament mai multe tipuri de lovituri și combinații utilizate în kick box dar și în cel mai dur sport de contact, muay thai. 

Cei peste 50 de sportivi prezenți la eveniment au fost de toate vârstele, de la practicanți de taekwondo de 9-10 ani, până la bărbați și femei în toată firea.

sandu lungu

Sandu Lungu se află pentru 2 zile la Alba Iulia. Dacă în prima zi, antrenamentele s-au bazat pe lupta din picioare, duminică, sportivii vor practica lupta la sol, specifică stilului MMA.

sandu lungu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax