Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Muntele Bihorului în Cealaltă Capitală. Antrenament de kick box și MMA cu Sandu Lungu la Alba Iulia

Publicat

Peste 50 de sportivi de toate vârstele au participat sâmbătă, timp de 2 ore la un antrenament de kick box, combinat cu tehnici de muay thai susținut de luptătorul profesionist de MMA, Sandu Lungu. Evenimenul s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Duminică alături de Lungu, sportivii vor avea ocazia să exerseze lupte la sol, specifice stilului MMA.

sandu lungu

Practicanți de kick box și taekwondo din Alba Iulia au avut ocazia să învețe din tainele sportului de contact, de la unul dintre cei mai renumiți luptători de MMA (mixed martial arts) , la nivel național și internațional, Sandu Lungu. 

sandu lungu

Timp de 2 ore, Lungu le-a prezentat sportivilor prezenți la antrenament mai multe tipuri de lovituri și combinații utilizate în kick box dar și în cel mai dur sport de contact, muay thai. 

Cei peste 50 de sportivi prezenți la eveniment au fost de toate vârstele, de la practicanți de taekwondo de 9-10 ani, până la bărbați și femei în toată firea.

sandu lungu

Sandu Lungu se află pentru 2 zile la Alba Iulia. Dacă în prima zi, antrenamentele s-au bazat pe lupta din picioare, duminică, sportivii vor practica lupta la sol, specifică stilului MMA.

sandu lungu


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Cutremur în Vrancea, produs la adâncimea de 150 de kilometri. S-a resimțit în mai multe orașe

Publicat

c

Un seism cu magnitudinea 4 a avut loc miercuri seară, la ora 22:41, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit INFP. Datele cutremurului: a avut o magnitudine de 4 și s-a produs la adâncimea de 150 de kilometri. Inițial fusese evaluat la o magnitudine de 4,1 și a fost localizat la o adâncime de 114 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Femeile au mai puţine şanse de supravieţuire în cazul unui stop cardiac

Publicat

stop-cardiac-femei

Femeile care suferă un stop cardiac în afara unităţilor de îngrijiri medicale au mai puţine şanse de a fi resuscitate de martori şi de supravieţuire în comparaţie cu bărbaţii, sugerează un nou studiu citat marţi de Press Association. Cercetarea, publicată în European Heart Journal, a identificat inechităţi în ceea ce priveşte modul în care sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA: Şase cai frumoşi, „la păscut” în parcarea unui supermarket din Alba Iulia

Publicat

cai parcare supermarket

O vizită la cumpărături în zona de supermarketuri de la ieşirea din oraşul Alba Iulia spre Miceşti poate aduce şi surprize celor grăbiţi să ajungă cu produsele achiziţionate acasă. Şi şoferii aflaţi în trafic pot întâlni „obstacole mobile” neaşteptate. Vorbim despre patrupedele care circulă libere pe trotuare, şosea sau în apropierea carosabilului la Alba Iulia. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ŞTIREA TA: Curcubeu superb pe cerul oraşului Alba Iulia. Imagini inedite, după ploaia de miercuri

Publicat

curcubeu

Un curcubeu superb a putut fi observat după ploaia de miercuri după-amiaza pe cer, la câțiva kilometri de Alba Iulia, spre Drâmbar. O coloană de culori puternice a putut fi admirată minute în șir de la mare distanță. Mai mulți cititori Alba24 au fost martorii acestui eveniment și ne-au trimis fotografii. UPDATE: Cititori Alba24 au […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate