Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Muntele Bihorului în Cealaltă Capitală. Antrenament de kick box și MMA cu Sandu Lungu la Alba Iulia

Publicat

Peste 50 de sportivi de toate vârstele au participat sâmbătă, timp de 2 ore la un antrenament de kick box, combinat cu tehnici de muay thai susținut de luptătorul profesionist de MMA, Sandu Lungu. Evenimenul s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Duminică alături de Lungu, sportivii vor avea ocazia să exerseze lupte la sol, specifice stilului MMA.

sandu lungu

Practicanți de kick box și taekwondo din Alba Iulia au avut ocazia să învețe din tainele sportului de contact, de la unul dintre cei mai renumiți luptători de MMA (mixed martial arts) , la nivel național și internațional, Sandu Lungu. 

sandu lungu

Timp de 2 ore, Lungu le-a prezentat sportivilor prezenți la antrenament mai multe tipuri de lovituri și combinații utilizate în kick box dar și în cel mai dur sport de contact, muay thai. 

Cei peste 50 de sportivi prezenți la eveniment au fost de toate vârstele, de la practicanți de taekwondo de 9-10 ani, până la bărbați și femei în toată firea.

sandu lungu

Sandu Lungu se află pentru 2 zile la Alba Iulia. Dacă în prima zi, antrenamentele s-au bazat pe lupta din picioare, duminică, sportivii vor practica lupta la sol, specifică stilului MMA.

sandu lungu


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Zone de agrement în Cetatea Alba Carolina şi pe malul râului Mureş

Publicat

sedinta CL Alba Iulia

Consilierii locali din Alba Iulia sunt convocaţi vineri, 22 martie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu şapte proiecte pe ordinea de zi. Au de probat bugetul pe 2019, amenajarea zonei de agrement și debarcader pe râul Mureș în municipiul Alba Iulia şi alte proiecte. Ordinea de zi: 1. Aprobarea execuției bugetului general de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Halterofil la 13 ani. Robert Năstase, sportiv la CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Național

Publicat

Robert Nastase

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut primele clasări pe podium din acest an, prin sportivul Robert Ionuț Năstase, la Campionatul Național de Haltere și Cupa României de Juniori 1. Ionuț Robert Năstase a obținut trei locuri trei la Campionatul Național (la probele smuls, aruncat și total), respectiv un loc trei la Cupa României […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Dezastrul dintre Zlatna și Trâmpoiele. ”Drum public, pericol public”

Publicat

zlatna

Drumul dintre Zlatna și Trâmpoiele este un pericol real pentru participanții la trafic, ne-a semnalat un cititor Alba24. Carosabilul a crăpat pe lungimea drumului, craterele formate fiind imense. Mașinile circulă cu mare dificultate, mai ales pe timpul nopții. ”Drum public, pericol public. Drumul care duce de la Zlatna la Trâmpoiele o ia la vale de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Acțiune a jandarmilor de ecologizare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Publicat

actiune ecologizare ampoi jandarmi

Jandarmii din Alba au desfășurat vineri, 22 martie, o acțiune de ecologizare la Alba Iulia, pe malul râului Ampoi. Aceștia au vrut să atragă atenția asupra importanței menținerii unui mediu curat, cu atât mai mult a surselor de apă. Acțiunea a început vineri, 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, în jurul orei 10:30. La […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate