Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | Noul „biznis” din intersecții: Afacerea „Brădulețul” – odorizante de mașină aruncate în brațele șoferilor, cu plata pe loc

Publicat

YouTube video

Doi bărbați din județul Dâmbovița au venit la Alba Iulia cu gândul să se îmbogățească din vânzarea de odorizante de mașini. Din păcate, mica afacere le-a fost stricată, pentru a treia oară, de poliția locală, care i-a prins din nou la semafoarele de lângă stadion în timp ce își dezvoltau micul business.

Alex Marius Avram de 23 de ani și Ionel Roman de 37 de ani, ambii domiciliați în județul Dâmbovița, s-au gândit că afacerile se fac mai bine în Ardeal și cu acest gând au venit la Alba Iulia. Ca niște adevărați bişnițari, aceștia au descoperit o metodă de a face bani mai ușoară decât prin muncă, că doar „când ai 50 de lei asigurați în fiecare zi, de ce ai munci”.

Cumpărau odorizante pentru mașini, pe care le vindeau șoferilor care așteptau la semafor, la un preț mai mare. Se pare că aceştia se deplasau printre mașini, aruncau „brăduleții” pe geam șoferilor, după care se întorceau să își primească banii. Micii întreprinzători achiziționau odorizantele auto cu 1 leu, după care le vindeau la prețul de 1,5 lei. Aceștia reușeau să facă un profit de aproximativ 50 de lei pe zi.

Din nefericire pentru ei, profitul pe care l-au făcut vineri l-au dat polițiștilor locali, care i-au amendat cu suma de 100 de lei. Cu toate că sunt sancționați de fiecare dată pentru comercializarea unor produse fără acte de proveniență și fără autorizație pe domeniul public, cei doi sunt perseverenți și de șapte ani „lucrează pentru aceeași firmă”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Marcel

    sâmbătă, 07.09.2013 at 00:08

    ma bucur ca politia locala si-a facut datoria,felicitari si multumiri,era bine daca amenda era mult mai mare , poate se invatau minte si poate o sa scapam pana la urma de cersetorii care ne agaseaza la tot pasul…

  2. cetatean rominia

    duminică, 17.04.2016 at 15:09

    Legea este facuta si aplicata la cei de jos pe strada sau oriunde in romania,cei care au distrus tara noastra si industria tarii noastre sant liberi si ne arata la tv. bogatiile lor facute din avera si patrimoniul national,cei doi baieti au dreptate,au gasit si iei o sursa de supravietuire pt. a nu fura si a talharii cum fac alti,sa se aplice legea de sus in jos ,nu de jos si tot jos la cei de jos, talharii si banditii cei mari nu vand odorizante cu profit de 0, 50 lei pe strada , au vandalizat industria tarii, padurile tarii , terenurile tarii , bogatiile naturale ale tarii ,au inchis si au vandut la fier vechi combinatele si fabricile tarii,milioane de oamenii au ramas fara paine pe masa ,si mediatizeaza cazuri cu oameni care se lupta pt. a trai , pt. a lua o paine pe masa la copii ,rusine, rusine ,rusine ,romania trezestete …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax