Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Noul consilier județean, liberalul Vasile Petru Cristea, a depus jurământul. A intrat în CJ după plecarea lui Ioan Dîrzu

Publicat

YouTube video

Noul consilier județean, Vasile Petru Cristea, a depus, joi, 24 ianuarie, jurământul de credință. Cristea face parte din PNL și a intrat în Consiliul Judetean Alba după ce social-democratul Ioan Dîrzu și-a dat demisia din funcție întrucât a fost ales deputat în Parlamentul României, pe Colegiul Apuseni, la alegerile din 9 decembrie 2012.

Vasile Petru Cristea este din Teiuș și a mai ocupat funcția de consilier județean în trecut, iar, în 2013, acesta a intrat în CJ de pe a 15-a poziție a listei cu cei nominalizați de USL la funcții de consilieri județeni la alegerile locale din iunie. Cristea va fi membru în Comisia de specialitate nr. 5 – cooperare interinstituțională și mediu de afaceri.

După depunerea jurământului, acesta le-a vorbit colegilor, pentru prima dată în acest mandat, accentuând ideea unei coalizări indiferent de partidul de apartenență, pentru îndeplinirea obiectivului „Alba Iulia – capitală regională”, în contextul regionalizării României.

Intrarea lui Vasile Petru Cristea în Consiliul Judetean schimbă echilibrul grupului de consilieri ai USL și înclină balanța înspre liberali, care ocupă acum 8 scaune, lăsându-i pe social democrați cu doar 6 locuri în CJ.

Vă prezentăm câteva imagini foto-video de la depunerea jurământului noului consilieri județean, Vasile Petru Cristea:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax