Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Nutriţionista vedetelor, Mihaela Bilic a vorbit la Alba Iulia despre plăcerea de a redescoperi mâncatul

Publicat

Martie, „luna femeii sănătoase” la Alba Iulia a debutat, sâmbătă, cu un eveniment ce a avut loc la Alba Mall şi în cadrul căruia specialişti în nutriţie şi medicină au discutat despre riscurile la care sunt expuse femeile şi despre beneficiile unei vieţi sănătoase. Invitată specială la această conferinţă a fost Mihaela Bilic, celebra nutriţionistă în mâinile căreia s-ar lăsa oricând orice vedetă din România.

În ciuda a ceea ce ar putea crede majoritatea doamnelor şi domnişoarelor preocupate de kilogramele în plus, nutriţionista, la care au apelat vedete precum Andreea Raicu sau Loredana Groza, nu este adepta curelor de slăbire sau a înfometării. Mihaela Bilic a încercat să convingă femeile prezente la evenimentul de la Alba Iulia despre plăcerea de a redescoperi gustul mâncării şi secretele care stau în spatele unui siluete de vis şi al unui regim de viaţă sănătos.

De la standurile amenajate în incinta Sălii de Bal din Alba Mall, doamnele au putut să achiziţioneze şi cele două cărţi ale nutriţionistei, „Sănătatea are gust” şi „Trăiesc, deci mă abţin”.

Femeile care au participat la conferinţa de sâmbătă au putut şi să se înscrie pe liste, pentru a-şi face analizele gratuite efectuate de Spitalul Judeţean Alba, în perioada 19-30 martie. Este vorba despre testări „Babeş Papanicolau”, EKG, măsurarea tensiunii arteriale, dar şi pre-screening de osteoporoză. Toate aceste testări se vor realiza gratuit, la sediul policlinicii de pe strada Muşeţelului din Alba Iulia, iar specialiştii îşi propun ca, zilnic, să investigheze maxim 600 de persoane. Pentru programări sunt puse la dispoziţie numărul de telefon 0736.768.764 şi email-ul evenimentealba@houston.ro. Doar sâmbătă, peste 200 de albaiulience s-au programat la analize.

Vizionaţi sfaturile Mihaelei Bilic pentru o viaţă sănătoasă fără înfometare:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax