Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O avocată din Sibiu a protestat în fața Curții de Apel Alba Iulia. Vezi motivul nemulțumirii femeii și poziția instituției


Publicat

O femeie din Sibiu a protestat, joi, 28 iunie, timp de aproape 5 ore, în fața Curții de Apel Alba Iulia. Aceasta și-a exprimat revolta împotriva „administrării actului de justiție”, după ce în anul 2010 Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins recursul într-un dosar aflat pe rolul instanței albaiuliene. Femeia este nemulțumită de faptul că magistrații de la Alba Iulia i-au respins recursul formulat împotriva unei sentințe judecătorești emise de Tribunalul Sibiu, care dispunea demolarea provizorie a gardului proprietate personală, pentru ca vecina de alături să poată să își izoleze casa. Problema este, în fapt, mult mai amplă.

Femeia din Sibiu se numește Delia Radu și este de profesie avocat. Povestea conflictului a început în anul 2007, când vecina acesteia a început să își construiască o casă. Pe scurt, vecina i-ar fi cerut permisiunea de a demola provizoriu gardul, pentru a-și putea izola casa. Lovindu-se de refuzul acesteia, vecina a acționat-o în instanță. Inițial, Judecătoria Sibiu a respins cererea vecinei și a decis ca gardul să rămână în locul în care era, dar în apel, Tribunalul Sibiu a constatat că în fapt, izolarea casei nu s-ar putea realiza fără ca acest gard să fie demolat, astfel că a admis cererea reclamantei. De aici au început și problemele. Delia Radu a atacat cu recurs decizia instanței de la Sibiu, recurs care s-a judecat la Curtea de Apel Alba Iulia și care a fost respins.

Delia Radu a protestat joi în fața Curții de Apel Alba Iulia, nemulțumită de decizie și invocând faptul că imobilul vecinei ar trebui de fapt demolat, deoarece este construit prea aproape de gardul proprietate personală. Și asupra acestui aspect, instanța s-a pronunțat deja și a dispus respingerea, pe motiv că acțiunea  a fost tardivă.

„Sistemul judiciar românesc cuprinde suficiente garanţii procesuale şi căi de atac care permit persoanelor nemulţumite de o hotărârea judecătorească să-şi exprime criticile în cadrul procedural.

Curtea de Apel Alba Iulia ca instanţă de judecată se pronunţă asupra problemelor litigioase ale cetăţenilor, în limitele competenţei specifice, prin hotărâri judecătoreşti. În cauza ce a făcut obiectul dosarului 6716/306/2010 Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat decizia nr.61/2012 prin care a respins recursul declarat de pârâta Radu Delia şi a menţinut decizia 475/21.10.2011 pronunţată de Tribunalul Sibiu” a comunicat Curtea de Apel Alba Iulia.

Extras din decizia Curții de Apel Alba Iulia:

Imobilul pârâtei nu este afectat prin admiterea de către tribunal în parte a acţiunii formulate de reclamantă. Astfel pârâta a fost obligată să permită reclamantei accesul pe proprietatea sa pentru o perioadă de timp limitată, respectiv numai pentru efectuarea lucrărilor de tencuială şi izolaţie la imobilul proprietatea sa, şi în vederea efectuării acestor lucrări a fost obligată recurenta să permită demontarea provizorie a gardului despărţitor dintre imobile. Chiar sintagma folosită de instanţă de demontare provizorie semnifică faptul că această operaţiune s-a dispus pe o perioadă limitată de timp, respectiv doar pentru finalizarea lucrărilor de tencuială şi termoizolaţie la imobilul reclamantei. Câtă vreme pârâta a fost obligată să permită accesul şi demontarea gardului doar pentru o perioadă determinată de timp şi cu un scop bine definit, nu se poate aprecia că i-au fost încălcate drepturile în mod semnificativ, mai ales că nu s-a invocat crearea niciunui prejudiciu. În situaţia în care s-ar produce prejudicii recurentei cu ocazia efectuării lucrărilor la imobilul reclamantei, aşa cum corect a reţinut instanţa de apel, aceasta ar fi obligată să le repare.

Distanţa dintre gardul care delimitează cele două proprietăţi şi construcţia edificată de reclamantă nu au făcut obiectul prezentei cauze, astfel încât excede analizei instanţei de recurs.

Tribunalul ca instanţă de apel s-a pronunţat în limitele investirii sale şi nu a depăşit atribuţiile puterii judecătoreşti, în condiţiile în care a încuviinţat demontarea provizorie a gardului. Recurenta face referire la o autorizare de desfiinţare ceea ce nu este cazul. Pe de altă parte, în mod corect a fost respinsă cererea sa de obligare a reclamantei să efectueze demersuri pentru obţinerea autorizaţiilor necesare desfiinţării de lucrări aflate pe limita dintre proprietăţi, ca lipsită de interes, în condiţiile în care pe limita dintre proprietăţi este amplasat doar gardul şi care va rămâne, urmând a fi montat după încheierea lucrărilor reclamantei. Perioada în care reclamanta intimată are acces pe proprietatea recurentei se limitează la durata efectuării lucrărilor, însă nu s-a putut stabili o perioadă de timp câtă vreme nu a existat cerere care să investească instanţa în acest sens.

Instanţa de apel a analizat servitutea referitoare la distanţa de plantare a pomului ca o critică de fond şi a constatat că nu există dovezi că acest pom ar avea peste 30 de ani. De aceea critica recurentei faţă de dispoziţia instanţei în acest sens este nefondată.

În analiza hotărârii pronunţate de instanţa de fond tribunalul a avut în vedere atât drepturile reclamantei cât şi ale pârâtei, regulile unei bune vecinătăţi garantate şi de prevederile constituţionale, şi a reţinut că vătămările pe care le-ar putea suferi pârâta ca urmare a exercitării drepturilor reclamantei sunt minime şi pot fi acoperite prin despăgubirea sa.

Criticile formulate de recurentă vizează temeinicia hotărârii atacate, chiar dacă face referire la texte de lege.

Având în vedere aceste argumente, în temeiul art. 312 Cod pr. civ. urmează a se respinge recursul formulat de pârâta Radu Delia ca nefondat, şi menţinută hotărârea atacată”.

Protestul femeii nu a fost unul ilegal, căci aceasta obținuse autorizație din partea Primăriei, pentru intervalul 9.00 – 13.00. Delia Radu nu este o străină a instanțelor de judecată, iar asta nu tocmai prin prisma profesiei de avocat pe care o deține. Pe rolul Curții de Apel Alba Iulia s-a mai aflat un alt dosar în care Delia Radu avea calitatea de pârătă iar alți vecini ai acesteia, calitatea de reclamanți. Vecinii pârâtei au cerut atunci instanței de judecată obligarea Deliei Radu să ridice o lucrarea amplasată pe spațiul dintre casa pârâtei și zidul casei acestora. Magistrații au respins atunci cererea vecinilor și i-au obligat pe aceștia la plata către pârâtă a cheltuielilor de judecată în sumă de 3426 de lei.

Banii obținuți atunci de Delia de la respectivii vecini vor trebui dați acum, aproape integral, de această dată, celorlalți vecini cu care femeia s-a aflat în proces. În acest dosar, Delia Radu a fost obligată de instanță să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 2232 de lei.

Vedeți mai jos declarațiile avocatei Delia Radu, despre ceea ce a determinat-o să protesteze joi în fața Curții de Apel Alba Iulia.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Ploaie cu gheață la Alba Iulia. Bucăți de grindină de până la 2 centimetri

Publicat

O ploaie scurtă cu gheață a căzut sâmbătă în zona de Nord-Est a municipiului Alba Iulia. 

Bucățile de grindină au avut aproximativ 1-2 centimetri, potrivit cititorilor Alba24.

Potrivit siterurilor de meteorologie, în orele următoare vor fi doar nori sporadici, iar cerul va fi parțial însorit.

Mâine vremea va fi însorită, iar spre după-amiază, teperaturile maxime vor ajunge la 19 grade Celsius (în jurul orei 17).

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Precizările prefectului de Alba, Nicolae Albu, legate de redeschiderea restaurantelor și cafenelelor la interior, în Alba Iulia

Publicat

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, a transmis un comunicat de presă legat de măsurile de relaxare pentru Alba Iulia, adoptate sâmbătă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba.

”Am ținut cont de trendul descendent și, imediat după comunicarea cifrelor oficiale de către DSP, am dispus convocarea CJSU pentru luarea hotărârilor ce se impun. Decizia este bazată pe date concrete nu pe populisme propagate prin conferințe de presă la sedii de partide” este mesajul acestuia.

Comunicatul complet al prefectului Nicolae Albu:

”CJSU Alba s-a întrunit astăzi pentru a analiza măsurile care se impun în perioada următoare, în funcție de rata de incidență, pentru fiecare localitate în parte.

Având în vedere faptul că după 14 zile de măsuri dispuse conform legii, cifrele reflectă rezultatul respectării măsurilor luate, am propus membrilor CJSU relaxarea mult așteptată în municipiul Alba Iulia începând cu data de 09.05.2021, ora 00.00.

Deși termenul prevăzut de legislația incidentă pentru luarea măsurilor este de 48 ore, am ținut cont de trendul descendent și, imediat după comunicarea cifrelor oficiale de către DSP, am dispus convocarea CJSU pentru luarea hotărârilor ce se impun.

Printre acestea doresc să amintesc pe cele referitoare la redeschiderea și în interior a restaurantelor și cafenelelor, în limita a 30% din capacitate.

Decizia este bazată pe date concrete nu pe populisme propagate prin conferințe de presă la sedii de partide, ce au contestat în permanență pandemia și au instigat populația la nerespectarea măsurilor sanitare.

Continuitatea și gradualitatea măsurilor, un principiu esențial al managementului situațiilor de urgență, au avut efectul mult așteptat, cel al scăderii incidenței îmbolnăvirilor la nivelul UAT- urilor din județul nostru.

Sănătatea cetățeanului și viața fiecărui concetățean este prioritară pentru mine ca prefect, și nu zgomotul unor vuvuzele politice. Îi asigur pe cetățeni că la Alba Iulia, urmare a măsurilor luate, putem avea un sezon turistic pe măsura dorințelor turiștilor ce vor fi primiți în special de industria HoReCa.

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Restaurantele și cafenelele din Alba Iulia, se REDESCHID la interior. Hotărâre a CNSU Alba care vizează și alte 5 comune

Publicat

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a emis sâmbătă o nouă hotărâre legată de măsuri anti-Covid la nivelul municipiului Alba Iulia, și al comunelor Cergău, Ciugud, Cut, Galda de Jos şi Poiana Vadului.

La Alba Iulia, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, va fi permisă în intervalul orar 06.00-22.00, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului;

De asemenea, activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă în intervalul orar 06.00-22.00, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Măsura este valabilă și pentru cinematograful din oraș.

HOTĂRÂREA nr. 134 din 08.05.2021

privind stabilirea unor măsuri de limitare și prevenire a

răspândirii virusului SARS-COV-2 pe raza municipiului Alba Iulia, comunelor Cergău, Ciugud, Cut, Galda de Jos şi Poiana Vadului

Luând în dezbatere rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID–19, la nivelul tuturor unităților administrativ–teritoriale din județ, transmisă Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba de către Direcția de Sănătate Publică Alba prin adresa nr. 5324/07.05.2021, pentru data de 08.05.2021;

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 08.05.2021,

HOTĂRĂȘTE:

Se constată rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2, la data de 08.05.2021, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială de pe raza județului Alba, conform Anexei la prezenta hotărâre.

(1) La nivelul comunelor Cergău şi Ciugud unde rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2 este mai mare de 3 şi mai mică sau egală cu 4/1.000 de locuitori, începând cu data de 09.05.2021, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile, se instituie măsuri pentru diminuarea impactului riscului, astfel:

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă;

Se interzice organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private, sau a altor evenimente culturale;

Se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, etc.) atât în spații deschise cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, terase, etc.);

Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private;

Se interzice circulația în interiorul localităților pentru persoanele aflate în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri;

Se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 2200-0500, cu următoarele excepții:

  • deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
  • deplasarea pentru asistență medicală care nu poate și amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente;
  • deplasarea în afara localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
  • deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistență persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie;

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, este interzisă;

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități;

i) Măsurile stabilite la lit. g) și lit. h) se aplică și operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent;

j) Pe perioada în care activitatea operatorilor economici menționați anterior este restricționată sau închisă este permisă prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective;

k) Prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu excepția celor prevăzute la lit. i), cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății, ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri și al președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor;

l) Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă;

m) Instituțiile cu atribuții în domeniu, reprezentate în Grupa de coordonare și a comisiilor mixte de verificare a modului de respectare a măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, vor intensifica activitățile de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în zonele de risc.

(2) Măsurile dispuse la aliniatul (1) se aplică operatorilor economici/instituțiilor menționate, acolo unde acestea există.

(3) La finalul perioadei stabilite la alin. (1), sau în funcție de modificările intervenite la nivelul unităților administrativ–teritoriale în ceea ce privește rata de incidență, măsurile dispuse vor fi reevaluate.

La nivelul municipiului Alba Iulia, comunelor Galda de Jos şi Poiana Vadului unde rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 este între 1,5 și 3/1.000 de locuitori, începând cu data de 09.05.2021, ora 0000, pentru o perioadă de 14 zile, se instituie măsuri pentru diminuarea impactului riscului, astfel:

a) Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului;

b) Se interzice organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private, sau a altor evenimente culturale;

c) Se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, etc.) atât în spații deschise cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, terase, etc.);

d) Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private;

e) Se interzice circulația în interiorul localităților pentru persoanele aflate în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri;

f) Se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 2200-0500, cu următoarele excepții:

  • deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
  • deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente;
  • deplasarea în afara localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
  • deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități, ori decesul unui membru de familie;

g) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, este permisă în intervalul orar 06.00-22.00, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului;

h) Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă în intervalul orar 0600-2200, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului;

i) Măsurile stabilite la lit. g) și lit. h) se aplică și operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent;

j) Pe perioada în care activitatea operatorilor economici menționați anterior este restricționată sau închisă, este permisă prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective;

k) Prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu excepția celor prevăzute la lit. i), cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății, ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri și al președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor;

l) Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu obligația respectării orarului de lucru cu publicul între orele 0600-2200;

(2) Măsurile dispuse la aliniatul (1) se aplică operatorilor economici/instituțiilor menționate, acolo unde acestea există.

(3) La finalul perioadei stabilite la alin. (1), sau în funcție de modificările intervenite la nivelul unităților administrativ–teritoriale în ceea ce privește rata de incidență, măsurile dispuse vor fi reevaluate.

La nivelul comunei Cut unde s-a înregistrat un trend descrescător de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2, rata de incidență fiind de 0 cazuri la 1000 de locuitori, începând cu data de 09.05.2021, ora 00.00, încetează aplicarea măsurilor stabilite pentru diminuarea riscului, prin Hotărârea C.J.S.U. Alba nr. 116 din 25.04.2021.

În toate localitățile se permite circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în perioada 8 mai-9 mai 2021, în intervalul orar 2000-0500 pentru deplasarea și participarea la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan;

Pentru deplasarea la centrele de vaccinare sau cabinete medicale, motivul menționat pe declarația pe proprie răspundere va fi „deplasarea pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă, precum şi pentru achiziţionarea de medicamente”.

Măsurile stabilite prin prezenta hotărâre se completează cu măsurile cu caracter general stabilite prin H.G. nr. 432/2021.

Hotărârile adoptate de CJSU Alba până la data adoptării prezentei hotărâri își mențin aplicabilitatea în măsura în care prevederile acestora nu contravin măsurilor stabilite în prezenta hotărâre.

Prezenta hotărâre se transmite membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, la toate U.A.T.-urile de pe raza județului Alba, în vederea aducerii la cunoștința populației, operatorilor economici și instituțiilor publice, prin toate mijloacele de comunicare avute la dispoziție.

De asemenea, prezenta hotărâre se transmite la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și la Departamentul pentru Situații de Urgență de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba. Totodată, hotărârea se va afișa pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Alba.

Alba Iulia, 08.05.2021

PREȘEDINTELE

COMITETULUI JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ALBA

Nicolae ALBU

Prefectul Județului Alba

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Un copac pentru fiecare locuitor al municipiului Sebeș. 23.359 de arbori, plantați pe o suprafață de 5 hectare

Publicat

Proiectul ”Un copac pentru fiecare locuitor al Municipiului Sebeș” a prins rădăcini, transmite primăria municpiului.

Pe parcursul lunii aprilie, au fost plantați 23.359 de arbori, specii forestiere și ornamentale, pe o suprafață de circa 5 hectare, în zona Rebeș, pe terenul fostului depozit de deșeuri din Drumul Dăii.

În acest demers au fost implicați angajații Ocolului Silvic Sebeș și ai SPAP Sebeș, alături de voluntari.

Toți arborii plantați au fost achiziționați printr-o sponsorizare în valoare de 200.000 lei, oferită de o companie locală.

Proiectul va continua și în viitor, până la plantarea unui număr de 32.610 arbori pe terenuri aflate în proprietatea Municipiului Sebeș, în zonele Rebeș, Râpa Roșie, Viile Sașilor, Moldița, Petrești-Alunei.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate