Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO – VIDEO: O ploaie torențială a inundat drumul și mai multe gospodării din Bucerdea Grânoasă și Crăciunel

Publicat

YouTube video
O ploaie torenţială a inundat, miercuri seara, drumul care trece prin  Bucerdea Grânoasă și Craciunel și străzile secundare din localitățile respective. 
Apa a pătruns în curțile oamenilor iar circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate, pentru că nivelul apei pe carosabil, în unele locuri, depăşeşea 30 de centimetri.

Județul Alba s-a află miercuri seara sub atenționare Cod Galben de vreme rea. Între orele 21:20 și 22:30, în mai multe localități din județ au fost anunțate ploi, descărcări electrice, grindină și vijelii.

inundatii

Atenționarea a vizat localitățile Blaj, Teiuș, Jidvei, Șona, Mihalț, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Sântimbru, Bucerdea Grânoasă, Berghin, Crăciunelu de Jos, Cergău, Roșia de Secaș, Rădești, Ohaba și Cenade.

inundatii

Disperați, oamenii din Craciunel au incercat să împiedice intrarea apei în curți cu saci cu nisip. Nu este primul an în care se întâmplă ca la o ploaie mai puternică, drumul principal care leagă Bucerdea Grânoasă de Craciunel să se inunde. Cauza, spun cei ce locuiesc pe strada Bucerzii, sunt șanțurile de colectare a apei care nu sunt făcute bine .

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax