Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Oameni talentați ai comunității”, la Academia Doamnelor din Alba Iulia. Expoziții, momente artistice și licitație de obiecte decorative

Publicat

IMG_9628A doua ediție a evenimentului „Oameni talentați ai comunității” s-a desfășurat miercuri, la Centrul de Resurse – Academia Doamnelor din Alba Iulia. Cu această ocazie a avut loc vernisajul expoziției personale de pictură „Culori din suflet” a uneia dintre cele mai promițătoare pictorițe din Alba Iulia, Ela Rusu, dar și o expoziție cu obiecte decorative și de artă realizate de beneficiarii și voluntarii Centrului de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia.

Cei care au expus lucrări în cadrul expoziției colective sunt următorii: Andreea Adam, Maria Buburuz, Adriana Dumitru, Elena Grigore, Maria Lazurca, Valeria Marincaș, Maria Mârzan, Dan Victor Mecșa, Ileana Mihu, Olivia Muller, Maria Oberofer, Viorica Pătruțu, Teodora Petecuță, Maria Stan, Lucreția Tăuțan, Maria Berdea, Panseluța Cioruța, Elena Galdea, Dina Ispas, Aurelia Lăpăduș, Ana Mărgineanu, Liliana Mecșa, Maria Miheț, Alexandrina Moldoveanu, Didina Nistor, Rodica Pavăl, Emilia Petecuță, Elena Puican, Doina Șfarț, Letiția Szollosi și Virginia Teiușan.

YouTube video

Momentele artistice au fost susținute de Corina Ofelia Corpodean, Grupul Skepsis, Corul de copii „Flori de mai” al Liceului de Arte Regina Maria Alba Iulia, dirijat de prof. Cristina Florea și acompaniat la pian de prof. Elena Beșliu și trupa ”Mini Spirit Liber” din cadrul Școlii de Dans Chirilă Alba Iulia.

În cadrul evenimentului, prin campania „Produs din suflet pentru comunitate”, a fost organizată și o mică licitație cu obiecte decorative și de artă, pentru realizarea de noi costume de scenă pentru reprezentațiile viitoare ale Grupului Skepsis. Prețurile au pornit de la 1 leu pentru decorațiunile mici ajungând la 100 de lei în cazul tablourilor.

Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax