Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO-VIDEO: Omăt „cât casa”, în Munții Apuseni. Deszăpezire în condiții extreme, lângă Câmpeni

Publicat

YouTube video

Zăpada și viscolul din ultima perioadă au format troiene de aproape doi metri pe drumurile care asigură legătura cu cătunele din Munții Apuseni. Utilajele fac față cu greu operațiunilor de deszăpezire. 

Autorităţile locale depun eforturi pentru a debloca drumurile de acces spre satele situate pe culmile munţilor. O astfel de situaţie se înregistrează în Câmpeni, oraş care administrează mai multe sate aflate la altitudini de circa 1.000 de metri. Zăpada de pe drumul comunal atinge chiar şi doi metri şi este o veritabilă provocare pentru utilajul care încearcă să deblocheze accesul auto.

Primarul din Câmpeni, Ioan Călin Andreș a publicat pe rețeaua de socializare imagini cu un utilaj aflat la deszăpezire, între nămeți.

Citește și Avertizare METEO: Ninsori, viscol și condiții de polei, până vineri. Zonele vizate

Reamintim faptul că Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ninsori, viscol, precipitaţii mixte şi polei, valabilă la nivelul întregii ţări până vineri, la orele prânzului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax