Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Operațiune de amploare a polițiștilor de la rutieră, în Alba Iulia și în județ. 300 de șoferi, testați

Publicat

Peste 300 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest, de către polițiștii rutieri din Alba. O acțiune de amploare a avut loc la Alba Iulia, sâmbătă seara. 

În total, au fost reținute 15 permise de conducere, din care 3 pentru conducere sub influența alcoolului și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. Față de doi conducători auto au fost întocmite dosare penale.

La data de 19 iunie 2021, Serviciul Rutier Alba a organizat o amplă acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc  autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Au fost opriți, pentru control, 305 conducători auto, iar în urma testărilor, pentru 5 dintre aceștia au rezultat valori pozitive în ceea ce privește consumul de alcool. În două cazuri, valoarea indicată de aparatul etilotest a fost mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, impunându-se întocmirea de dosare penale.

În total, polițiștii au constatat 134 de abateri de natură contravențională, au reținut 15 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax