Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Parada cu Cavaleri și Domnițe, Scutieri, Trimbulinzi și Garda Cetății a deschis Zilele Cetății Medievale la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Zilele Cetății Medievale au început la Alba Iulia cu o Paradă de Deschidere în care invitații festivalului au oferit salutul lor oficial spectatorilor, pe care îi vor delecta cu momentele pe care le-au pregătit în cele două zile în care și-au instalat „taberele” în Cetatea Alba Carolina. Începând cu ora 12.00, aceștia au defilat între Poarta a IV-a a Cetății, pe pietonala Mihai Viteazul, prin Poarta a III-a, pe Traseul de Nord al Cetății, până în Piața Toboșarului, locul în care se vor desfășura cele mai multe dintre evenimente.

Trubaduri, Trimbulinzii din Sibiu,, Cavalerul Emil Hartmann și scutierii din Muhlbach, Calaverii Bistriței Medievale, Dragonii de Transilvania, dar și o mulțime de cavaleri, domnițe, luptători și meșteri medievali au delifat ceremonios prin zona istorică a Cetății Alba Carolina, pentru a deschide programul celor două Zile ale Cetății Medievale.

La parada de deschidere au participat și oficialitățile orașului Alba Iulia și ale județului Alba, alături de sute de privitori.

Vedeți AICI programul complet al Zilelor Cetății Medievale.

Iată câteva imagini foto-video:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax