Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Parada motocicliștilor, la Alba Iulia. Acțiune de conştientizare a prezenţei în trafic a vehiculelor pe două roţi

Publicat

IMG_0661 Peste 100 de motocicliști au participat sâmbătă, în Alba Iulia, la o paradă de conştientizare a prezenţei celor care circulă pe două roţi în trafic. Aceștia s-au deplasat, în coloană, pe străzile din municipiu, pentru a reaminti importanţa respectului în trafic, inclusiv pentru cei care circulă pe autovehiculele cu două roţi.

Cu motoare turate, costume de piele și mult curaj, peste 100 de motocicliști din Alba și din țară s-au prezentat sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 13.00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia. Pasionații de motoare și-au unit forțele pentru a reaminti importanța respectului în trafic, inclusiv pentru cei care circulă pe două roți.

De la ora 14.00, motocicliștii au plecat, în coloană, pe un traseu ce a cuprins mai multe artere principale din municipiul Alba Iulia. Finalul paradei moto a fost în parcarea de la Spaţiile Ryma.

YouTube video

Campania de Conştientizare a Motocicliştilor în Trafic – Alba Iulia denumită „Atenție la motocicliști – Și noi existăm în trafic” a fost organizată de reprezentanţii Clubului „Alba Riders”, cu sprijinul Primăriei Alba Iulia, Poliţiei Rutiere şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

În acest an, în judeţul Alba vor avea loc şi alte evenimente dedicate în special pasionaţilor de motoare pe două roţi. În perioada 23 – 25 iunie, lângă Alba Iulia, la Pensiunea „Drumul dragostei”, va avea loc întrunirea Alba Riders, cu invitaţi din toată ţara.

În perioada 28 – 30 iulie, Lupii Singidavei Cugir organizează a treia ediţie a Moto Rock Fest.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax