Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Parcarea de la pârtiile de schi din Șureanu, blocată de Romsilva. Turiștii nu mai au unde să își parcheze mașinile

Publicat

În pragul sezonului turistic de iarnă, Romsilva a îngrădit o parcare aflată pe marginea drumului care duce la Domeniul Schiabil Șureanu, lângă baza Salvamont.

Zona de parcare blocată în prezent era folosită de către turiști și schiorii care veneau la pârtiile din Șureanu. 

„Romsilva caută să pună noi piedici în calea schiorilor. După ce timp de 8 ani a încercat să se eschiveze în predarea drumului către Primăria Șugag, acum după ce acest lucru s-a întâmplat împotriva voinței lor, cei de la Romsilva caută acum să facă alte mici mizerii turiștilor și schiorilor.

Astfel s-au gândit să restricționeze parcarea de la domeniul schiabil Șureanu, fără un motiv anume, doar pentru că <așa vor muschii lor>.

Vă dați seama că în momentul în care vor veni ninsorile, zăpada nu va putea fi înlăturată datorită acestor restricționări aberante, născocite de o minte foarte odihnită.

Nu există nici o logică pentru blocarea drumului și restricționarea parcării pe acel teren, decât răutatea și dorința de a face rău în urma mutării drumului către Primăria Șugag”, a explicat Iancu Dragolea, proprietarul pensiunii Poarta Raiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax