Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Patronul Cartierului „Orizont” din Alba Iulia susține că i-a fost vândut un teren care avea deja alt proprietar

Publicat

Mircea Trifu, proprietarul Cartierului „Orizont” din Alba Iulia aduce acuzații grave la adresa comisiei de fond funciar din Micești și Primăriei Alba Iulia. Acesta se plânge de faptul că a cumpărat un teren care fusese deja vândut și că încă mai plătește întreținerea stației de epurare din Cartierul „Orizont”, deși nu-i mai aparține.

Proprietarul cartierului rezidențial „Orizont” din Micești, Mircea Trifu reclamă că i-a fost vândut un teren care aparținea deja altui proprietar.

”Am fost escrocat de reprezentanta comisiei de fond funciar a Miceștiului, cu contribuția secretariatului Primăriei Alba Iulia, prin falsificarea Titlului de proprietate cu nr.7124/17081, prin care mi-au vândut 2.200 mp de teren pe care îl vânduseră cu câteva luni înainte și altei persoane”, a declarat Mircea Trifu.

Pe lângă această acuzație, Trifu mai reclamă faptul că de trei ani plătește întreținerea stației de epurare din acea zonă, deși obiectivul a fost donat Primăriei.

” S.C Apă-Canal încasează pe bază de facturi, de vreo 3 ani, bani de la mai multe case și firme pe urma furnizării serviciului de canalizare în Cartierul <Orizont>. Partea de <legalitate> constă probabil în faptul că, deși există o hotărâre a Consiliului Local prin care Primăria a acceptat donația făcută de mine, a stației de epurare, sunt obligat în baza unui proces verbal să plătesc de vreo 3 ani întreținerea stației de epurare. Adică, pe scurt, ei încasează bani de pe folosința unui bun pe care îl consideră a lor atunci când iau banii și al meu, când vine vorba de întreținere. Ca și bonus, am mai primit câteva amenzi de la Garda de Mediu”, susţine Mircea Trifu.

Acesta mai precizează că ”deși, în 2005, Primăria a aprobat în Consiliul Local un Plan Urbanistic Zonal în Orizont, care pe terenul C.F. a prevăzut un lac de agrement, această proprietate fiind a Primăriei la acea vreme, comisia de fond funciar l-a înstrăinat imediat unei persoane fizice, pe motiv că aceasta a deținut o suprafață similară într-o altă localitate, ca și formă de legalitate.”

Vedeți mai jos declarațiile lui Mircea Trifu și documentele pe care acesta le-a prezentat în sprijinul afirmațiilor sale.

[nggallery id=325]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. halvanez

    joi, 07.06.2012 at 09:22

    Omul asta e „cinstit”! Ce aveti cu el?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax