Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Patru HOŢI din BISERICI, prinşi de poliţiştii din Alba. Furau din cutia milei, de la lăcaşuri de cult în zona Cugir

Publicat

IMG_2342 Poliţiştii din Alba au identificat patru tineri, trei dintre ei minori, bănuiţi de furturi din biserici aflate în zonele Cugir şi Vinţu de Jos. Unul dintre suspecţi, un minor de 16 ani din Şibot, a fost adus la sediul Poliţiei Alba Iulia, joi, iar alt suspect se afla la audieri la Parchet.

Doi dintre ei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Din primele informaţii, grupul de patru tineri ar fi furat bani din cutia milei din lăcaşuri de cult aflate în localităţile Cugir, Şibot, Balomir şi Vinţu de Jos.

YouTube video

Pe lângă minorul de 16 ani din Şibot, din grupul de suspecţi a mai fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba un bărbat de 29 de ani din Cugir. Ceilalţi doi sunt un adolescent de 14 ani şi un tânăr de 17 ani.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vinţu de Jos au reuşit probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea, în perioada septembrie 2015 – februarie 2016, a şapte infracţiuni de furt din interiorul unor biserici, localuri de alimentaţie publică, precum şi imobile situate pe raza comunelor Vinţu de Jos şi Şibot.

În sarcina a patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 29 de ani, din oraşul Cugir şi comuna Şibot, poliţiştii au reţinut faptul că în perioada amintită, pe timp de noapte, au pătruns în incinta unor biserici, localuri de alimentaţie publică şi imobile, situate pe raza comunelor Vinţu de Jos şi Şibot, de unde au sustras bani, ţigări, precum şi diverse bunuri şi valori (aparatură electrocasnică, scule, alimente, aparatura electronică etc.).

În cauză s-a propus unităţii de parchet competente ca urmărirea penală să se efectueze faţă de cele patru persoane cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Poliţiştii au dispus faţă de două persoane, respectiv un minor de 16, din comuna Şibot şi un bărbat de 29 de ani, din oraşul Cugir, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în data de 12.02.2016 aceştia să fie prezentaţi Parchetului Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul de 29 de ani reţinut a fost eliberat din Penitenciar în anul 2015, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate tot pentru infracţiuni de furt”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax