Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Pema Electrotehnic România și-a inaugurat noua fabrică, la Ciugud. Compania a împlinit 10 ani de activitate în Alba

Publicat

IMG_2948Compania pema electrotehnic România a inaugurat vineri noul sediu, odată cu împlinirea a 10 ani de activitate. Construcția pentru noua fabrică a început în anul 2014, iar în primăvara anului 2016  şi-a început activitatea de producție și în noua unitate, ce are o suprafață de 1.600 mp. La inaugurarea fabricii au participat reprezentați ai Consiliului Județean Alba, dar și ai Primăriei Ciugud.

Zece ani de activitate în România și inaugurarea oficială a unei noi fabrici au fost sărbătorite, vineri, de către pema electrotehnic, o companie care se ocupă de asamblarea de cablaje. Pema a intrat pe piața din România în 2006, iar după 10 ani a ajuns să numere 119 angajați.

Laura Moga, directorul general a companiei, a făcut o scurtă prezentare a companiei, a începuturilor și a realizărilor de care s-au bucurat de-a lungul timpului.

laura moga, pema„Pema face cabluri, dar nu face cabluri simple. Pema face o artă din cabluri. Noi suntem de peste 10 ani pe piață și avem o experiență de peste 40 de ani a grupului de firme din care facem parte. Ca și locații, avem sediul central unde se află firma mamă, în Germania, un colaborator în Slovacia, iar din martie avem două suprafețe de producție în România”, spune managerul Laura Moga.

YouTube video

YouTube video

„Compania pema electrotehnic Romania reprezintă un etalon al calității și profesionalismului în domeniul ingineriei electrice. De peste 10 ani, pema electrotehnic România este atât pentru piața românească, cât și pentru piața internațională de profil un partener puternic și stabil specializat în asamblarea de cablaje, panouri electrice și controlere destinate diverselor sectoare de activitate ca: automatizări, tehnică medicală, industria solara, mașini și utilaje industriale, vehicule feroviare, outsourcing, etc.

Partenerilor pema electrotehnic Romania le sunt oferite soluții complete și personalizate bazate pe calitate, promptitudine și know-how dobândit ca urmare a experienței de peste 40 de ani a grupului din care compania face parte”, scrie în descrierea companiei.

Experiența pe piața de profil a companiei pema electrotehnic GmbH Germania s-a concretizat – datorită necesității creșterii capacității de producție – în anul 2006 când în România, la Alba Iulia, s-a fondat compania pema electrotehnic România.

Anul 2007 aduce la conducerea companiei pema electrotehnic Romania doi manageri a căror experienţă va sta la baza dezvoltării ulterioare a companiei: Laura şi Ioan Moga – în calitate de director general, respectiv director administrativ.

În 2012, pema electrotehnic România inaugurează un nou spațiu de producție modern cu o suprafață de 2500 mp, iar în 2014 începe construcția unei noi unități de producție cu o suprafață de 1600 mp, investind și de această dată în tehnologie de ultima generație pentru optimizarea costurilor și pentru obținerea de produse finite care să corespundă celor mai înalte standarde de calitate și siguranță.

În primăvara anului 2016 compania își începe activitatea de producție și în noua fabrică a cărei construcție a început ca urmare a creșterii numărului de clienţi şi implicit a comenzilor. Dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, noua locaţie, cu o suprafaţă de 1.600 mp, are birouri, spaţii de productie şi spaţii de depozitare, vestiare, sală de mese, laborator de verificare a produselor şi personal specializat corespunzător fiecărui domeniu de activitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax