Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Percheziții în Sebeș la persoane care dezmembrau mașini. Verificări și la firme privind casele de marcat

Publicat

Zeci de polițiști desfășoară marți o acțiune de amploare la Sebeș. Au fost derulate și cinci percheziții la persoane care se ocupau cu dezmembrare și reparații auto neautorizate.

Azi, 7 noiembrie 2023, pe raza municipiului Sebeș se desfășoară o acțiune de amploare, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, creșterea siguranței rutiere, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, protecția animalelor și pentru protecția mediului.

Potrivit IPJ Alba, în acțiune sunt angrenați peste 65 de polițiști din structuri de ordine publică, investigare a criminalității economice, investigații criminale, rutieră, arme, explozivi substanțe periculoase, acțiuni speciale și criminalistic.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliare, în vederea documentării activității infracționale a unor persoane care sunt bănuite că ar fi efectuat activități neautorizate de dezmembrare și reparații auto.

În cadrul acțiunii sunt verificate și 15 societăți comerciale, cu privire la modul în care respectă normele legale privind desfășurarea activităților comerciale și respectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Alături de polițiști, în acțiune sunt angrenați reprezentanți ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Alba, Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Alba, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Alba, Registrului Auto Român Alba, Primăriei Municipiului Sebeș, Direcției Poliția Locală Sebeș, Direcției Generale de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș, S.C. APA C.T.T.A. S.A și S.D.E. Electrica Transilvania Sud- Sucursala Sebeș.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba și ai Grupării Mobile de Jandarmi ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

A fost organizată pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, creșterea siguranței rutiere, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, protecția animalelor și pentru protecția mediului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax