Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO-VIDEO: PERCHEZIŢII la Cugir. Două persoane reţinute. Peste 8000 de ţigarete şi alcool, confiscate

Publicat

YouTube video

Poliţiştii din Alba au efectuat şase percheziţii la Cugir şi au reţinut două persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool. Au fost confiscate peste 8.600 de ţigarete şi 375 de litri de alcool.

Pe 28 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au efectuat 6 percheziţii, toate în oraşul Cugir, în vederea documentării activităţii infracţionale a două persoane cercetate, într-un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă”, transmite IPJ Alba.

În perioada 2017 – 2018, un bărbat de 49 de ani, din Cugir ar fi achiziţionat ţigări din Ucraina pe care le-ar fi transportat disimulându-le în interiorul unor ambalaje pentru produse electrocasnice, iar ulterior le-ar fi valorificat, prin intermediul unei femei de 55 de ani, din Cugir, care avea închiriată o tarabă în piaţa din oraş, dar şi în mod direct, către diverse persoane.

Totodată, poliţiştii au stabilit că femeia ar fi achiziţionat şi valorificat şi alcool, produs în mod ilegal, de persoane din România.

Prejudiciul adus bugetului de stat este de aproximativ 16.275 lei.

În urma celor 6 percheziţii efectuate la domiciliile celor două persoane şi în alte 4 locaţii în care depozitau produsele de contrabandă, poliţiştii au găsit şi confiscat 8.629 de ţigarete, de diferite mărci şi 375 de litri de alcool.

Faţă de cele două persoane bănuite de contrabandă, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate în faţa procurorilor de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax