Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Performanță istorică a echipei de fotbal „Optimum” Alba Iulia. A câștigat seria a 13-a din Liga Elitelor la U15

Publicat

Performanță istorică obținută de către echipa de fotbal „Optimum” Alba Iulia, grupa de copii născuți în anul 2008, antrenați de către Gică Bran și Ciprian Selagea.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, echipa câștigă seria a-13-a din Liga Elitelor la U15, calificându-se în primele 16 echipe din țară.

Duminică, la Cugir, într-o atmosferă de vis, „Optimum” – iștii au trecut de ocupanta locului 2 – Interstar Sibiu, cu scorul de 4-2, golurile echipei fiind marcate de către Denis Gligor 2, Tudor Zoicas și Robert Baba.

Pentru acest meci, de o încărcătura aparte, s-au mobilizat și juniorii celorlalte grupe, implicit părinții „înarmați” cu steaguri, esarfe, fumigene, tobe etc. încurajându-i pe toată durata partidei, împingându-i de la spate spre victorie.

„Într-un timp atât de scurt, de când a luat ființă acest proiect, iată că performanța nu întârzie să apară! Au trecut ani buni, de când o echipă de la noi din județ nu s-a calificat mai departe în etapa următoare. Urmează să ne duelăm cu marile echipe și academii ale acestei țări! Povestea frumoasă, continuă.

Felicitări băieților și antrenorilor, mulțumim părinților pentru încurajări și susținere și nu în ultimul rând, mulțumim conducerii Metalurgistului Cugir pentru buna organizare și pentru faptul ca ne-au primit în casa lor pentru o zi”, au transmis reprezentanții Academiei de fotbal „Optimum” Alba Iulia.

sursa: Academia de fotbal „Optimum” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 19.03.2023 at 21:24

    Bravo lor !! Dar de ce la Cugir ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax