Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Peste 1.000 de albaiulieni au ieșit în Parcul Unirii de Revelion și în cluburile din oraș

Publicat

Încă o dată, Revelionul a fost sărbătorit de albaiulieni de toate vârstele, cu voie bună şi în atmosferă de distracţie. Fie acasă, alături de familie sau prieteni, fie la munte ori într-un local, cu toții au savurat la maxim noaptea dintre ani.

Alba24.ro a fost alături de petrecăreți, astfel că vă oferim câteva imagini din mai multe locaţii:

În Parcul Unirii din Alba Iulia an au ieșit, la miezul nopții,  aproximativ 1.000 de albaiulieni . Aceștia au venit să sărbătorească trecerea în noul an în aer liber, unde autoritățile locale au oferit un pahar de șampanie și un foc de artificii superb. Aceștia s-au fotografiat şi și-au pus dorințele pentru noul an, de la care cu siguranță așteaptă să fie mai bun decât cel care tocmai a trecut.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

În „Stage Club”, peste 200 de  persoane s-au distrat alături de DJ Midget, Mortpheus și MC Dylma. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar cei care au ales să petreacă în acest club au primit aperitive și băutură la discreție.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

Nici în „Club Enjoy” nu a fost plictiseală, aproximativ 50 de albaiulieni au avut grijă ca anul 2011 să fie cât mai rapid dat uitării, iar party-ul oferit de organizatori le-a dat încredere petrecăreților că 2012 va fi un an mai bun, cel puțin asta putem spune după modul în care a început.

La Vila „Elisabeta” distracția a fost la ea acasă, tineri, dar și adulți  și-au petrecut noaptea dintre ani în locația menționată. Dacă muzica și buna dispoziție au fost la ordinea zilei, organizatorii au oferit și o surpriză: un grup de basarabeni s-au alăturat petrecerii și au încins o horă ca în Moldova.

Clubul „Allegria” s-a umplut în noaptea de Revelion, unde oameni de toate vârstele s-au distrat până în zori. Muzica oferită de DJ-ul clubului a făcut deliciul celor prezenți, în vreme ce băutura la discreție a fost un alt ingredient de voie bună, pentru cei care au dat 99 de lei să petreacă în această locaţie.

Restaurantul ”Perla Mureșului” din Oarda de Jos a găzduit un revelion pentru liceeni și studenți. Înscrierea la acest revelion a fost gratuită, iar cei care au participat la petrecere nu au achitat nimic, primind din partea casei vin, suc, coniac, dar și masa de revelion.

Toate petrecerile s-au încheiat spre ziuă când petrecăreții s-au retras spre casă.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto-video de la toate petrecerile menționate mai sus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax