Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO-VIDEO: Peste 2000 de locuitori din Apuseni fără curent din cauza viscolului. Mai multe drumuri din Alba acoperite de zăpadă

Publicat

Vremea grea de iarnă a afectat alimentarea cu energie electrică în Munții Apuseni. Prefectura Alba a comunicat că peste 2000 de locuitori din Abrud și Poiana Vadului au rămas fără curent, luni seara.

În zona Poiana Vadului au fost 16 puncte cu 773 utilizatori nealimentați cu energie electrică. În zonă sunt prezente echipaje pentru remedierea defecțiunilor. Luni seara, în jurul orei 19.00, mai erau nealimentați 290 utilizatori.

De asemenea, o avarie în zona Abrud a afectat circa 2.000 de utilizatori. Au fost finalizate manevrele de izolare a defecțiunii și implicit de alimentare a tuturor consumatorilor din această zonă, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Alba.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, echipele DEER (Electrica) acționează în teren pentru a remedia avariile provocate de ninsorile abundente la rețeaua electrică din județ.

În funcție de evoluția situației, toate instituțiile cu rol în gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice, sunt pregătite să intervină în cel mai scurt timp, potrivit sursei citate.

Circulația pe Transalpina și în Munții Apuseni

Echipele DRDP Cluj – Secția Drumuri Naționale Alba acționează cu toate utilajele din dotare pe DN 67C – Transalpina, DN 74, DN 74 A și DN 75, pentru deszăpezirea acestor sectoare de drum. Circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Luni seara, zona de munte a județului Alba este sub avertizare Cod Portocaliu de intensificări puternice ale vântului, ninsori, viscol și vizibilitate foarte redusă.

 

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax