Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Peste 30.000 de oameni s-au strâns la Comăneşti pentru a sărbători micul oraş din Moldova şi retragerea campionului Ionuţ Iftimoaie (P)

Publicat

zilele orasului comanesti Spectacole, competiții sportive şi multe activități culturale, de asta au avut parte în weekend comăneştenii. Trei zile de sărbătoare şi o nouă ediție a Zilelor orașului Comăneşti i-au încântat şi bucurat pe toți cei care locuiesc aici, dar şi pe cei care s-au aflat în trecere prin zonă.

Interpreți de muzică populară şi ușoară şi ansambluri folclorice au susținut spectacole şi concerte la Zilele orașului Comăneşti. Nume celebre, între care Mioara Velicu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Vama şi Zdob şi Zdub au făcut ca distracţia şi voia bună să fie la cote maxime-

Mai mulţi decât în alte dăţi, oamenii au venit cu mic, cu mare la marea petrecere. Grătarele s-au încins, valurile de bere au curs şi muzica a răsunat pe dealul Galionului.

Viorel Miron, primarul oraşului Comăneşti: Un eveniment la cel mai înalt nivel pe care l-am avut vreodată. Am avut susţinerea mai multor sponsori, dar cel mai important dintre toţi este compania Holzindustrie Schweighofer, care ne-a finanţat şi ne-a sprijinit, ca de fiecare dată. Ţin să-i mulţumesc în mod special domnului Gerald Schweighofer pentru că a fost şi este tot timpul alături de comunitatea noastră şi putem spune la ora aceasta că, dacă această companie nu ar exista, Comăneştiul ar fi probabil cel mai mare oraş cu cel mai mare număr de şomeri din întreaga ţară”.

Dan Banacu, director general Holzindustrie Schweighofer: În oraşul Comăneşti, Holzindustrie Schweighofer are una dintre ele mai moderne fabrici în care se produc panouri, panouri cu valoare adăugată, unul dintre cele mai bune produse ale grupului. Aici avem 750 de angajaţi şi înţelegem să fim alături de comunitatea locală, nu doar în momente de nevoie, ci şi în momente de sărbătoare, când  participăm la bucuria oraşului”

Ediţia de anul acesta a Zilelor Comăneştiului a fost cu atât mai importantă pentru că a fost gazda galei K1 Superkombat pentru titlul mondial SK, unde luptătorul Ionuţ Iftimoaie şi campionul mondial Jorge Loren (Spania) au intrat în ring la meciul de retragere a luptătorului comăneştean.

Viorel Miron, primar: „Anul acesta avem un eveniment mai deosebit faţă de alţi ani, pentru că în cadrul zilelor oraşului Comăneşti s-a desfăşurat, printre alte activităţi şi competiţii sportive, şi gala, meciul în care Ionuţ Iftimoaie se retrage din sport.”

YouTube video

Bucuroşi şi mulţumiţi de modul în care au fost organizate anul acesta zilele Comăneştiului, mii de oameni au aşteptat cu emoţie meciul dintre Ionuş Iftimoaie şi campionul mondial K1.

„Am fost în fiecare an, dar anul asta e mult mai frumos, mai ales că joacă şi Ionuţ Iftimoaie.

Reporter: Îl susţineţi?

Sigur că da, este vecinul meu şi îl iubesc foarte mult”

”Cum vi se pare editia din acest an?

Extraordinar, Iftimoaieee! Suntem de aici, băştinaşi. Cea mai frumoasă ediţie.”

Reporter: De ce spuneţi asta?

Şi vremea ţine cu noi şi populaţie multă. Distracţia de abia acum începe. Am venit şi pentru meci, mai ales că e consăteanul nostru.”

Comăneştenii i-au ţinut pumnii, iar concetăţeanul lor iubit, Ionuţ Iftimoaie, a cucerit centura mondială K1 la ultimul meci al carierei sale! Atmosfera a fost uimitoare: 30.000 de oameni au fost la meci!

Ediţia de anul acesta a Zilelor Comăneştiului – cel mai reuşit eveniment de până acum – a fost organizată de Primărie în parteneriat cu Holzindustrie Schweighofer – cel mai mare angajator din Comăneşti şi sponsorul principal al ediției 2016. (Advertorial)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate