Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Peste 300 de concurenţi din toată ţara au alergat la CROSUL UNIRII din Alba Iulia. CÂŞTIGĂTORII competiţiei

Publicat

YouTube video

DSC_0146 Peste 300 de oameni, copii, tineri şi vârstnici din toată ţara au alergat sâmbătă la Crosul Unirii din Alba Iulia, participând astfel la evenimentul sportiv prin care se sărbătoreşte Ziua Naţională în Capitala Marii Uniri. Cel mai tânăr concurent a fost o fetiţă în vârstă de 4 ani, iar veteranul competiţiei a fost un atlet de 90 de ani din Constanţa.

În cadrul manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale la Alba Iulia, în Şanţurile Cetăţii s-a desfăşuat Crosul Unirii, la care au participat 352 de concurenţi, copii, tineri şi vârstnici din mai multe zone ale ţării. Au intrat la start 66 de veterani.

Devenită tradiţională, competiţia care s-a desfăşurat în preajma zilei de 1 Decembrie a ajuns la a 46-a ediţie şi a reunit la start concurenţi de toate vârstele, care au dorit să sărbătorească Ziua Naţională prin activităţi sportive.

Cursele au fost deschise tuturor categoriilor de concurenţi – veterani, masculin şi feminin, pe o distanţă de 2.700 m; copii şi tineri de la 14 la 34 de ani tot pe 2.700 de metri; opii până la 13 ani – 2.000 de metri.

Sportivii clasaţi pe locurile I, II şi III au primit diplome şi medalii. Participanţii au primit câte un tricou şi un pix.

Vezi CLASAMENT CROSUL UNIRII 2014 Alba Iulia

În foto mai jos puteţi vedea listele cu participanţi.

Scopul evenimentului a fost marcarea printr-o competiţie sportivă de amploare a celor două evenimente de la 1 Decembrie: aniversarea Marii Uniri din 1918 şi sărbătorirea Zilei Naţionale a României. De asemenea, se urmăreşte şi promovarea obiectivelor turistice din municipiul Alba Iulia.

Organizatorii competiţiei au fost Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, în colaborare cu: Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia; Primăria municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba; Asociaţia Judeţeană de Atletism Alba şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Alba.

Material în curs de actualizare.

foto-video: Daniel Bloss

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax