Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Peste 400 de dansatori profesioniști s-au întrecut la cea de a III-a ediție a Cupei „Dance to Sunrise”

Publicat

YouTube video

Peste 400 de dansatori din țară și străinătate s-au întrecut, sâmbătă, în cadrul Concursului Național de Dans Sportiv Cupa „Dace to Sunrise”. Aflat la cea de a III-a ediție, evenimentul a reunit la Alba Iulia talente de toate vârstele, care au făcut tot posibilul pentru a străluci în fața juriului și obține unul dintre trofeele sau medaliile din concurs.

Întrecerea s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” și a fost structurată pe mai multe categorii de vârstă, respectiv  4 – 7 ani şi până la 35 ani. Între cei mai buni dansatori din țară s-au regăsit și echipe din Alba Iulia antrenate de instructorul Vlad Vasile.

Competiția din acest an s-a desfășurat sub umbrela Marii Loje Naționale Române 1880, iar pe toată durata concursului cei interesați să se documenteze despre masonerie sau ezoterism au avut ocazia să achiziționeze cărți de colecție pe aceste teme, de la standul amenajat în incinta Colegiului.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul DSP Alba, CJ Alba și Primăria Alba Iulia și face parte din calendarul pregătit în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității. Revenim cu marii câștigători ai competiției.

Vă invităm să vizionați o galerie foto de la Cupa „Dance to Sunrise”:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Banii acordaţi de CL Alba Iulia pentru Cupa Cetăţii la tenis, Cupa “Dance to Sunrise” şi Federaţiei Române de Powerlifting ar putea fi retraşi | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax