Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Peste 500 de candidați la examenul de TITULARIZARE s-au „bătut” pentru 274 de posturi cu normă întreagă

Publicat

YouTube video

Peste 500 de candidați care doresc să intre la catedră au susținut, marți, examenul de titularizare. Centru de examinare a fost la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Exameul a început la ora 10.00 iar candidații au avut la dispoziție patru ore pentru a rezolva subiectele.

Potrivit ISJ Alba anul acesta s-au înscris pentru examenul de titularizare un total de 553 de candidați. Aceștia trebuie să obţină minimum nota 7, atât la proba scrisă, care se desfăşoară sub monitorizare video, cât şi la inspecţia specială la clasă, pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Dacă obţin minimum nota 5, au acces la posturi pe perioadă determinată.

La școlile, grădinițele și liceele din județul Alba sunt disponibile 92 de posturi de profesori titulari. În total, sunt scoase la concurs 643 de locuri în învățământ, din care 274 cu normă întreagă și 369 cu fracțiuni de normă. Cele mai multe posturi sunt adresate toarelor și educatoarelor. Cât despre materii, cele mai multe posturi sunt pentru matematică și muzică specializată.

Anul acesta centru de examinare a fost la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Accesul în sală s-a făcut începând cu ora 8.00 iar subiectele se vor deschide la ora 10.00. Viitoarele cadre didactice au avut la dispoziție patru ore pentru a rezolva subiectele.

Ce urmează în calendarul examenului de titularizare:

1. Afişarea rezultatelor concursului pentru ocuparea posturilor didactice / catedrelor vacante / rezervate: 05 august 2013;

2. Înregistrarea contestaţiilor la inspectoratele şcolare şi transmiterea acestora la centrele de evaluare: 05-06 2013;

3. Rezolvarea contestaţiilor în centrele de evaluare: 07 august 2013;

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax