Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Petrecere gălăgioasă, „spartă” de polițiști, într-o comună din Alba. Un bărbat a ajuns la spital

Publicat

YouTube video

Poliţiştii din Alba au fost nevoiţi să folosească spray paralizant pentru a calma spiritele, după ce au fost chemaţi să intervină, sâmbătă seara, la un incident în satul Ohaba. Un localnic a ajuns la spital.

Incidentul ne-a fost semnalat de un cititor Alba24, fiul localnicului care a ajuns la spital. Bărbatul susține că agenții s-au prezentat la locuința tatălui acestuia, în urma unei reclamații cu privire la muzica ascultată la un volum ridicat. Acesta spune că polițiștii ar fi intrat în curtea locuinței fără mandat, ar fi dat cu spray lacrimogen și l-ar fi încătușat pe proprietar, moment în care bărbatul a căzut și s-a lovit la cap și la mână.

Contactați de Alba24, reprezentanții IPJ Alba au transmis că sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, printr-un apel la 112 a fost semnalat faptul că din curtea unei locuințe aflată în localitatea Ohaba se aud zgomote puternice. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, însă agenților nu le-a deschis nimeni poarta. Aceștia au plecat și au revenit ulterior, împreună cu un alt echipaj. În cele din urmă, fiul proprietarului a deschis poarta. Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în curte se aflau mai multe persoane, unele dintre acestea fiind sub influența alcoolului. Oamenii legii au încercat să-l legitimeze pe proprietar, însă acesta a refuzat și a adresat cuvinte jignitoare polițiștilor. Agenții au încercat să îl conducă pe bărbat la autospecială, moment în care au fost împiedicați de unele dintre persoanele aflate în curte. Ca urmare, polițiștii legii au fost nevoiți să folosească spray-ul paralizant din dotare. În timp ce era condus spre autospecială, bărbatul s-a împiedicat, a căzut și s-a lovit, fiind condus ulterior la spital.

Proprietarul și încă o persoană care a împiedicat polițiștii să-și exercite atribuțiile de serviciu au fost sancționate contravențional.

„Fratele meu a decis să își serbeze ziua de naștere împreună cu părinții și câțiva prieteni de-ai lui acasă în satul Ohaba, județul Alba. Au făcut grătar, au ascultat muzică, iar în jurul orei 20:00 a sosit un echipaj în fața porții noastre spunând că au reclamație de la o vecină că nu poate să se odihnească de muzică, nefiind oră de liniște.

Echipajul a întocmit un proces velerbal deoarece tatăl meu (Silviu Schiau) nu a vrut să se legitimeze, iar el nu a vrut să iasă din curte să îl semneze. Atunci echipajul a plecat, iar în decurs de o oră, aproximativ, a revenit echipajul de poliție anterior precedat de încă unul. Erau patru polițiști, aceștia l-au chemat pe tata afară din curte, iar el le-a spus că nu iasă deoarece nu a făcut nimic, în acel moment ei au zis că: <a vă opuneți, atunci intrăm noi> , ei au intrat pe proprietate privată, fără mandat, iar când au fost puși de tatăl meu să se legitimeze ei primii apoi se legitimeză el, cum este și normal de altfel, unul din ei a pus mâna pe armă prefăcându-se că o scoate din suport pentru a le distrage atenția celor de la masă, în acest timp unul din ei a dat cu spray lacrimogen în ochii și în gură fratelui meu, apoi la tata, și la încă un prieten de familie, de la mai puțin de un metru, apoi sprayul s-a extins la toți de la masă, fiind și câțiva minori chiar și fratele meu, după ce au dat cu spray, l-au tras pe jos din curte pe tatăl meu, zgâriândul pe la picoare, l-au ridicat și apoi unul din ei când să îl încătușeze i-a dat cu genunchiul în spate, tata a căzut jos și și-a spart capul, s-a lovit la mână, iar acum este în spital cu probleme la spate și cu șanse de paralizie”, ne-a transmis fiul bărbatului care a ajuns la spital.

UPDATE (16 mai): Potrivit fiului bărbatului care a ajuns la spital, în urma intervenției polițiștilor, tatăl acestuia s-a ales cu fractură la coloană, fiind nevoit să stea nemișcat, la pat, 30 de zile. De asemenea, din cauza folosirii spray-ului paralizant de către agenți, fratele său s-a ales cu leziuni traumatice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    luni, 14.05.2018 at 22:34

    Bravo politistilor….asa se procedeaza…inca sunteti prea blanzi…

    • Cucu

      miercuri, 16.05.2018 at 10:15

      De acord!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax