Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO „Pianul de sub Stele”: Concert inedit de pian, în premieră în România, la Iezerul Șureanu

Publicat

Un concert inedit de pian a avut loc sâmbătă seara, pe lacul Iezerul Șureanu, într-un cadru natural fabulos.

Peste 100 de persoane au luat parte, sub cerul plin de stele, la un eveniment artistic unic – un concert de pian susținut de muzicianul Aurelian Epuraș pe o scenă amplasată în aer liber, chiar pe luciul apei. 

”Pianul de sub Stele” a fost un eveniment artistic de excepție, oferit cu titlu gratuit pentru toți iubitorii de muzică, munte și aventură, un concert de pian în premieră absolută pentru România.

În cadrul evenimentului, cei prezenți au avut ocazia nu doar de a se bucura de sunetul muzicii într-o ”catedrală” a Munților Carpați, ci și de a fi martori, în primă audiție, ai lansării primei compoziții vocal-instrumentale compusă și interpretată de artistul Aurelian Epuraș.

La eveniment au fost prezenți și actorii Cosmin Rădescu și Marian Politic.

Sâmbătă, 7 august, începând cu ora 20:30, pe malul lacului Șureanu din munții cu același nume, sub cerul plin de stele, peste 100 de persoane au luat parte la concertul unic, oferit de organizatorii Asociația Fabrica de pian, Lions Club Via Regis Petroșani, Aztek Caffe și CAR Parîngul.

Scena a fost amplasată în aer liber, chiar pe luciul apei cristaline a lacului, într-un cadru natural fabulos.

Participanții au fost sfătuiți să aibă în vedere condițiile speciale, de timp și de loc în care s-a desfășurat evenimentul.

Organizatorii le-au recomandat celor care au dorit să ia parte la concert să vină cu lanterne, scaune pliabile sau pături, cu haine adecvate pentru o seară răcoroasă la munte și, pentru orice eventualitate, să aibă la îndemână și o pelerină de ploaie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax