Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Pieton accidentat în zona benzinăriei „Euroil” din Alba Iulia. S-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis

Publicat

YouTube video

Un accident rutier a avut loc în această seară,în jurul orei 22.30 în apropierea staţiei de carburanţi Euroil din cartierul Cetate din Alba Iulia. Un pietona fost acroşat de un autoturism şi transportatde urgenţă la spital.

Şoferul automobiliului marca Dacia Locan,  înmatriculat în Alba cu numerele AB 05LKG a declarat că pietonul i-a sărit efectiv în faţă şi nu a mai avut cum să îl evite. Se pare că acesta era însoţit de încă un bărbat care deasemenea se angajase în traversarea străzii. Conducătorul auto a reuşit să îl evite pe primul pieton dar l-a lovit pe cel de al doilea. Maşina se deplasa dinspre Hotel Cetate spre strada Calea Moţilor.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii rutieri care efectuează cercetări. Oamenii legii au informat că pietonul, un bărbat, se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis moment în care a fost lovit de autoturismul care se deplasa regulamentar. Bărbatul a suferit leziuni şi a fost transferat la spital pentru investigaţii medicale. La momentul preluării lui de către ambulanţă, acesta era conştient dar prezenta leziuni la nivelul capului.

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

YouTube video

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. bbc

    luni, 06.08.2012 at 22:47

    foto: arhiva.

  2. CTL

    marți, 07.08.2012 at 08:52

    Vezi ce face neatentia, distruge vieti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax