Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: „Plimbare” cu pancarte şi bărci la Alba Iulia. Aproximativ 100 de oameni au protestat împotriva lui Victor Ponta şi a ”partidului roșu”

Publicat

YouTube video

DSC_0729 Venirea lui Victor Ponta la Alba Iulia i-a făcut pe câțiva albaiulieni, alături de un grup membri ai organizației ACL, să iasă în centrul orașului la un miting spontan. Aproximativ 100 de persoane ”înarmate” cu pancarte, bărci și îmbrăcați cu tricouri imprimate cu sloganuri anti-Ponta s -au adunat în zona magazinului Unirea din centrul municipiului Alba Iulia.

Nemulțumiți de faptul că Victor Ponta a ales să vină la Alba Iulia pentru a participa la mega-congresul prin care-i va fi validată candidatura la președinție, un număr de aproximativ 100 de persoane au ieșit în stradă cu tricouri personalizate și pancarte cu mesaje speciale pentru cel care va fi vineri în Cealaltă Capitală. Din decor nu au lipsit bărcile, unii membri ACL îmbrăcându-se şi cu pelerine de ploaie și cizme de gumă.

„Ponta, nici un leu pentru Ziua Națională de la Alba Iulia”, ”Ponta fură alegerile”, ”Tu ce faci fă Doina, aicea?”, „Avem teze de doctorat. Nu am plagiat”, ”Taxe și impozite în loc de locuri de muncă”, au fost câteva dintre mesajele pe care cei prezenți la protestul spontan de vineri.

”Este o plimbare a unor cetățeni, în liniște, fără scandal”, a spus Gabriel Lupea, unul dintre participanții la protest, președinte la TNL Alba Iulia. Singurul parlamentar care a participat la marsul anti-Ponta a fost senatorul PDL Alexandru Pereș.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cristian

    vineri, 12.09.2014 at 15:16

    Mda…, era de asteptat sa se produca si un astfel de eveniment, altfel nu ar fi fost peisajul complet. Dar nu pot sa nu observ ca la aceasta „plimbare a unor cetateni” au participat foarte multi tineri, mai putin varstnici. Si ma intreb, acei tineri nu ar fi trebuit sa fie azi prezenti pe la locurile de munca? Ah, asa este nu au un loc de munca pentru ca, vezi Doamne, Ponta nu le-a gasit locuri de munca. Saracii, ei nu stiu sa-si caute, le trebuie de la altii. Dar oare in astia 10 ani de guvernare basista cate locuri de munca s-au infiintat? LA MUNCA PUTORILOR SI MAI LASATI „PLIMBARILE”!!!

    • Mama

      vineri, 12.09.2014 at 18:57

      Cristiane tată, plimbarea e rezervată doar pensionarilor cu afişul A3 e aici? Ha,ha,ha !!Ai auzit că mai există şi studenţi, şi oameni în concediu !!

  2. ion

    sâmbătă, 13.09.2014 at 08:53

    Judet portocaliu, rusinea tarii! Ponta trebuie sa plateasca acum banii imprumutati si deturnati de basisti! Asta nu vedeti , pedelisti de Alba?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax