Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: PNL Alba şi-a lansat la Alba Iulia candidaţii pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016. Propunerile liberalilor

Publicat


IMG_4593PNL Alba şi-a lansat, marţi, candidaţii pentru alegerile parlamentare din decembrie, în cadrul unui eveniment organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Au fost prezenţi preşedintele PNL Alba, Mircea Hava, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, alţi reprezentaţi din conducerea judeţeană şi locală a partidului. În sală, au fost prezenţi sute de liberali din judeţ.

Evenimentul a început la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Atât liderii de partid, cât şi candidaţii au susţinut scurte discursuri în faţa colegilor, în care au transmis mesaje referitoare la perioada de campanie şi alegerile parlamentare din decembrie.

În discursul său, Ion Dumitrel s-a referit la importanţa schimbării de mentalitate în politică, a respectării cuvântului dat, dar şi la decizia de sprijin pentru Dacian Cioloş.

Mircea Hava a subliniat că susţine Programul 100 al lui Dacian Cioloş, pentru că se regăseşte, ca om de administraţie cu experienţă, în acest program. A mulţumit colegilor, “pentru ceea ce am construit până acum”.

 

 

 

LISTA candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare 2016:

candidati pnl alba 2016 parlamentareSenat:

Alexandru Pereș – senator
Dumitru Fulea – consilier IA
Simone Albani Rocchetti – director
Carmen Liana Stoica – referent de specialitate

Camera Deputaților:

Florin Claudiu Roman – vicepreședinte CJ Alba
Corneliu Olar – primar comuna Horea
Claudiu Vasile Răcuci – șef birou marketing
Sorin Ioan Bumb – consilier președinte CJ Alba
Gabriel Codru Pleșa – viceprimar Alba Iulia
Elena Ignat – profesor
Emil Nicolae Muntean – director general

Reamintim că, la nivel naţional, liberalii şi-au lansat în 6 noiembrie candidaţii pentru Parlament, printr-un miting cu 20.000 de oameni, la care invitat special a fost premierul Dacian Cioloş. Şeful executivului a avut un discurs în faţa susţinătorilor PNL şi a preluat noul slogan al partidului: „România înainte”.

„Sunt aici în primul rând pentru că aţi decis să susţineţi platforma #România100 şi îmi doresc să nu fie doar o înşiruire de enunţuri, să nu fie doar iluzii. Îmi doresc să avem, în sfârşit, un Parlament în care toţi parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toţi”, a declarat Dacian Cioloş, premierul României, la evenimentul de duminică seara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax